Vader dag kado tip

Ben je nog op zoek naar het perfecte vaderdag kado? Geef hem dan een Moon introductie kaart met 10 x yoga voor slechts 50 euro! 

Wie denkt dat yoga alleen voor vrouwen is heeft het mis. Steeds meer mannen doen aan yoga, en dat zijn zeker geen softies. Zelfs militairen - misschien wel de grootste spierbundels van ons land - krijgen yogales op hun militaire basis. Louis van Gaal liet het Nederlands elftal de zonnegroet doen aan het begin van een wedstrijd, en ook op Wall Street rollen ze de yogamatjes regelmatig uit. 

“Een regelmatige beoefening van yoga biedt mannen vele fysieke voordelen. Behalve dat je je sterk, flexibel energieker voelt, biedt de rijke filosofie handvatten voor een bewuster leven. Het stimuleert je in je kracht te staan, om ruimte in te nemen, om dromen waar te maken om zo de beste versie van jezelf te zijn”. - Johan Noorloos (1972); yogaleraar, schrijver en eigenaar van De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. 

De Moon introductiekaart met 10 x yoga is een maand geldig en kun je halen bij Moon Yoga Club. Daar pakken we hem ook nog eens extra feestelijk voor je in. 

Namasté