Full Moon Mallorca Yoga Retreat

Wij zijn over the moon om aan te kondigen dat het is gelukt om deze hidden gem exclusief te boeken voor ons allereerste Full Moon Mallorca Yoga Retreat. 

Wat ben ik dankbaar dat ik op het laatste moment besloot om naar Soller te gaan. De prachtige bergen, de geur van het eeuwenoude olijfbomenbos en baai met azuurblauw water op loopafstand. Wat heeft dit typisch Mallorcaans dorp veel te bieden. Niet voor niets dat veel artiesten en kunstenaars juist hier naar toe trekken om inspiratie op te doen. Twee weken geleden was ik op Mallorca om te schrijven. Tussen de middag trokken we erop uit om te gaan lunchen in een van de heerlijke lunchtentjes die het eiland te bieden heeft. Aan het strand, in pittoreske dorpjes of juist ergens op de berg. In een woord fantastisch! 

Strand

Het was tijdens de lunch met mijn vriendinnen Clien en Daniella dat ik besloot terug te gaan voor een Yoga retreat en een groep mee te nemen. Dit gun ik iedereen! Daniella is transformational coach die krachtige healing meditaties begeleidt. Zij zal samen met mij het retreat hosten. Waarbij ik de Yoga lessen verzorg en zij de healing meditaties.

De opzet is dat je in de ochtend en in de avond een Yoga/meditatie sessie doet met aansluitend een uitgebreid ontbijt of diner op het terras met zongerijpte groente en fruit bereid door de beste koks van Mallorca. 

terras

Overdag heb je voldoende tijd om het eiland te verkennen. Hoewel je ook prima kunt verblijven op het landgoed met een groot zoutwater zwembad, tennisbaan, pooltafel en gym. Je kunt hiken in de bergen die zijn uitgeroepen tot werelderfgoed door UNESCO. Je loopt in 30 minuutjes naar de haven van Soller waar je heerlijk kunt zwemmen in de azuurblauwe zee. Kortom echt even genieten in alle vrijheid. Ver weg van massa toerisme. We hebben plek voor maximaal 16 personen. 

Yoga Mallorca Retreat

We bouwen het retreat op naar de volle maan van 20 op 21 september, zodat we deze energie positief kunnen versterken tijdens een uniek yoga en meditatie programma. Magisch!

Het luxe Full Moon Mallorca Yoga Retreat bestaat uit:

>>Verblijf 5 dagen en 4 nachten in een luxe finca in het natuurgebied in de bergen bij Soller.

>>6 ruime kamers met twee single bedden en eigen badkamer. Je deelt de grote kamer met iemand. 

>>2 zeer ruime kamers met twee single bedden en gedeelde badkamer.

>>Inclusief uitgebreid ontbijt en diner

>>Twee healthy smoothies per dag

>>8 yoga/meditatie lessen in een yoga ruimte waar alle benodigdheden aanwezig zijn.

>>Veel vrije tijd om overdag te schrijven/lezen/eiland te verkennen.

>>Vrij gebruik van tennisbaan, gym, pooltafel op locatie. En heerlijke locale bad & douche producten

>>Gratis wifi

>>Exclusief vlucht en autohuur en klein bedrag eco tax. Drankjes gedurende dag.

De prijs voor dit luxe 5 daags retreat is normaal 1397,- Maar omdat dit de allereerste keer is dat we deze organiseren, bieden we het Luxe Full Moon Mallorca Yoga Retreat aan voor slechts €1197,- 

De kaart verkoop start aanstaande zondag 16.00 uur op deze website! Heb jij je bikini al gepakt? Zorg dat je zondag 16.00 uur achter de computer zit en claim je plek! En dompel je 5 dagen onder in luxe op deze waanzinnig mooie plek.

Ik kijk er naar uit je te mogen ontvangen in Mallorca, 

Liefs Irene

Zwembad

Terras

 

June 24, 2021