Gratis Yoga

Wil jij je weer fit en in balans voelen? Wil jij meer innerlijke rust? Wil jij je intuïtie versterken? Kom dan zaterdag naar de Moon Yoga Club tussen 10.00 en 12.00 uur en haal een vrij kaartje voor een yoga les ter waarde van 15 euro. 


Moon Yoga Club mag vanaf zaterdag weer groepslessen geven. Natuurlijk houden we rekening met alle veiligheidsmaatregelen en protocollen. We hebben een state-of-the-art-lucht afvoer systeem die eind 2020 geheel vernieuwd is en de deuren en ramen houden we zo veel mogelijk open. 

Maar we snappen ook dat het na bijna zes maanden enorm moeilijk is om je yoga routine weer op te pakken. Het begint bij het reserveren van je allereerste les. Doe dat vandaag nog via de gratis Moon Yoga Club app.

En kom zaterdag naar de Moon Yoga Club en dan krijg je deze eerste yoga les kado!  Iedereen die bij ons langskomt tussen 10.00 en 12.00 uur ontvangt een yoga les ter waarde van 15 euro. Voor jou. Of voor jou om aan iemand te geven. Aan iemand waar jij van denkt dat die wel wat meer innerlijke rust kan gebruiken. Oh en de Moon Yoga Club lessen zijn deze dag ook helemaal gratis! 

Wij hopen je zaterdag te zien. 

Liefs namens het Moon Yoga Club team, 

Irene

June 02, 2021