Lang heb ik gedacht dat Bewustwording vooral een solotrip was.

Om te vragen en dank je wel te kunnen zeggen was voor mij een heel proces.

Maar vanaf het moment dat ik mijn eigen beperkende gedachten hierover doorvoelde en die veranderde opende voor mij zoveel deuren en kwam alles zo fijn in een stroomversnelling. Kwam er meer synchroniteit in m’n leven.

Velen van ons zijn opgevoed met het idee dat vragen een zwakte bod kan zijn.

En er vooruitkomen dat je iets weet vaak als arrogant wordt uitgelegd. Dat is de reden dat ik vaak in gezelschap zei ik heb ergens gelezen i.p.v. ik weet.

 Daar komt bij dat nog niet zo lang geleden een mentor, een master of een teacher hebben vooral werd uitgelegd in mijn omgving als het aanvullen van een tekort dat je zelf hebt en meer van dat soort onzin.

 De kracht van mensen om je heen hebben die jouw potentie zien, jouw steunen, laten inzien, hun kennis met je willen delen en je ertoe aanzetten nieuwe paden te bewandelen zijn essentieel voor je ontwikkeling op wat voor gebied dan ook. En hehe hebben niet alle grote op aarde tegenwoordig een mentor?

Dankbaar zijn Irene en ik dat wij iedere dag ons weer verder mogen ontwikkelen en die kennis binnen Moon Yoga Club mogen doorgeven.

 Laten we delen, kennis mengen, nieuwsgierig zijn, elkaar liften! Er is zoveel beschikbaar.

Denk in overvloed. Het geeft ons vleugels.

 Iemand die onder andere alle stadia heeft meegemaakt van mijn  persoonlijke Bewustwordingsreis tot nu toe is mijn guru op Bali Irene Hoff. Zij is een healer en schilderartist wonende op Bali. Zij heeft mij altijd gelezen op afstand en me subtiel laten manouvreren richting een level hoger.

 Liefs, Karen

 @soulboostersx @art_irenehoff

 

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. Start vandaag en reserveer hier je mat >