Afgelopen jaar ging Femke met ons mee naar Bali. Ze ging mee omdat ze op een kruispunt stond in haar leven. Ze zat even vast en haar volgende stap was onduidelijk. Femke koos ervoor om met ons mee naar Bali te gaan om zich terug te trekken en de antwoorden te vinden waar ze zo hart naar op zoek was.
'Dankbaar dat ik nieuwe dingen heb mogen leren in spiritualiteit, Ik heb een gevoel van diepe rust en ontspanning in mijn lijf.'- Femke
Wat een prachtige transformatie heeft zij doorgemaakt. Ze herinnert zich nu weer wie zij is en gaat de volgende fase vol vertrouwen en kracht tegemoet. En dat is ook weggelegd voor jou! 
Moon Yoga Club is het centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen Moon Yoga Club geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘Your True North’. Onze missie is zoveel mogelijk mensen te inspireren te gaan leven vanuit die kracht!
Wij zien dat veel yogi's pas in januari hun yoga practice intensiveren of zelfs wachten met beginnen als het nieuwe jaar is gestart. Onzin! Laat vandaag het moment zijn om te starten aan de beste versie van jezelf. Er is geen beter moment dan vandaag tijdens een krachtige volle maan om je intentie voor jezelf te zetten. To Reclaim Your Power.
En wij zijn er voor jou. Wij bieden daarvoor 18 yogalessen per week aan, 7 dagen per week, we bieden prachtige opleidingen en trainingen, events, workshops, retreats met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en optimistische versie van jezelf.
Wil je hulp in je keuze of weten of een retreat iets voor je kan zijn? Wij staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen. Stuur ons een mailtje naar info@moonyogaclub.com dan plannen we een vrijblijvend gesprek in waarin wij je jou een persoonlijk advies op maat kunnen geven. We zetten dan de mogelijkheden binnen Moon Yoga Club voor je op een rijtje.
Wil jij 2024 goed starten? Begin vandaag. Let’s do it together!
Liefs Irene & Karen
MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. Start vandaag en reserveer hier je mat > 
November 24, 2023