Linda. meiden

Deze maand vertelt Moon Yogi Wies Kaandorp over haar Pranic Healing sessies bij Irene le Roy in het magazine Linda. Meiden.

Wies Kaandorp heeft rotsvast vertrouwen in haar pranic healer Irene le Roy. Zij brengt door 'energiedouches' de chakra's van Wies in balans. 

"Irene kende ik al, ze is eigenaar van mijn yogaschool. Ik ben nuchter en opgevoed door twee moeders die dit abracadabra vinden. Toch geven ze toe dat ik er profijt van heb:'Je ogen staan helder.' Ik had last van hoofdpijn en was vermoeid, maar dat leek mij normaal voor een stagiair die de hele dag met 26 kleuters in een benauwd klaslokaal zit. Toen een nieuw hoofdkussen geen uitkomst bleek, en ik op de yogaschool iets hoorde over een 'energiedouche', dacht ik: kom maar op. In een serene ruimte met kaarsen, planten en klassieke muziek zit ik op een stoel. Mijn handen op mijn bovenbenen, mijn ogen dicht.  Naast mij staat een emmer zout water, 'de energetische afvalbak' en een spray met alcohol waarmee Irene haar handen tussendoor reinigt. De eerste keer bleef ik doodstil zitten. Eigenlijk wilde ik stiekem kijken, maar ik durfde niet. Ik had het idee dat ze om me heen stond te dansen; voelde de luchtverplaatsing en haar ademhaling schokken. Na afloop waren mijn handen warm en mijn vingers rood. Er gebeurde dus daadwerkelijk wat in mij, maar Irene had me met geen vinger aangeraakt. Na vijf sessies in twaalf dagen was ik hooked. Eens in de zoveel tijd zit ik in meditatieve toestand een uur lang op die stoel.  Ik slaap als een roos, mijn rugpijn is weg, ik maak me minder snel druk en leerde in een mum van tijd gitaarspelen. Dingen lukken sinds Pranic Healing."

De volledige serie met reviews waar deze ervaring onderdeel van maakt, kun je lezen in het glossy magazine Linda. Meiden. Nu in de winkel. Tekst door Charlotte van Drimmelen. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over Pranic Healing. Lees dan hier verder> Of boek een Pranic Healing sessie via de Moon Yoga Club app.