Surf Yoga

We zijn super trots dat we de een van de eerste yoga scholen zijn die in Nederland Surf Yoga aanbiedt op Indo YogaFit® Balance Boards. Regelrecht vanaf het strand van Aruba maakte internationaal yogadocent Carolien ons enthousiast voor deze bijzondere vorm van Yoga. We wonen dicht bij zee en hoe bijzonder is het om de flow van de golven mee te nemen in een yoga practice?

Surf Yoga
Surf Yoga is een unieke en speelse ervaring waarbij gebruik wordt gemaakt van een Indo YogaFit® Balance Board! Deze verkwikkende les is ontworpen om je een bewuste verbinding te laten maken met je kern en je balans. Je wordt aangemoedigd om te focussen en te werken aan kracht en flexibiliteit. De les verloopt als een golf en combineert oefeningen op de mat met het balans board, zowel in samenwerking als zelfstandig. Via ademhalingsoefeningen en zittende rekhoudingen beweeg je je richting een staande flow op de mat en het board. Door middel van deze vloeiende practice word je uitgedaagd om datgene los te laten wat je tegenhoudt en zo een gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen te ervaren. Daarna zullen zittende yin-houdingen je aanmoedigen tot totale ontspanning en je instaat stellen om volledig weg te smelten in een heerlijke savasana.

Elke maandagavond 20.15 - 21.15 uur
Het plezier
 van Carolien werkt aanstekelijk en van het idee konden Daniela en ik alleen maar heel erg blij worden. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het direct een vaste les in het rooster krijgt. Gewoon te boeken via de Moon Yoga Club app en het leuke? Deze les valt binnen je Moon Membership, een strip van je rittenkaart of te boeken als losse les. Carolien neemt je vanaf oktober graag mee tijdens haar wekelijkse Surf Yoga lessen op maandagavond 20.15-21.15 uur. Mega goeie workout voor je core en ze geeft les helemaal volgens de filosofie van Paul Grilley en Bernie Clark, yes please! 

Meer over Carolien Wierda

Carolien Wierda
Ik ben Carolien, maar vrienden en familie noemen mij Lien. Sinds kort ben ik weer in Nederland, na 8 jaar met mijn man en twee windsurfende zoons in de Caraïben te hebben gewoond. Ik hou van hardlopen, pittige workouts, een goed glas wijn op zijn tijd, maar mijn absolute passie is yoga.
 
Ik beoefen en verzorg al jaren rustgevende yin, energieke vinyasa flows en ontspannende restorative sessies. Ik heb ervaring als poweryoga en yin yoga docent (Yoga Alliance E-RYT 500), en ben gecertificeerd Stand Up Paddle Board instructor. Yoga, in zowel yin als yang vorm, is mijn ‘thuis’: het houdt mijn lichaam en geest sterk en gezond en het stelt me in staat kalmte en balans te brengen in mijn leven. Yoga is mijn passie. Mijn Nu. Het is een eer voor mij om deze passie met je te delen.
 
Mijn stijl van lesgeven is oprecht, ‘down-to-earth’ en is verankerd in o.a. de traditionele Chinese geneeskunde, waar het lichaam, emoties en geest worden gezien als één geheel, waarin alles met elkaar in verbinding staat. Ik voer de filosofie van mijn yogameesters Paul Grilley en Bernie Clark door in mijn lessen. Elke persoon is uniek qua anatomie, verleden en heden en daarom is respectvolle, persoonlijke aandacht voor ieders eigen verhaal mijn uitgangspunt. Tijdens mijn lessen is het mijn doel om je, precies zoals je bent, helemaal thuis te laten voelen. Ik nodig je dan ook uit om in alle eerlijkheid en met compassie te luisteren naar je lichaam en geest om meer ruimte te creëren. Ruimte om je fysiek en geestelijk krachtig te voelen. Ruimte voor een diepere verbinding met jezelf en anderen om je heen.
Zie je op de mat of moet ik zeggen board ;) 
Liefs Irene