Master Choa Kok Sui

Healing

Ken je dat gevoel dat je moe en futloos bent? Dat zelfs na een nacht slapen je vermoeid wakker wordt en je nog uren wilt slapen? Je weet vaak wel wat goed voor je is; naar buiten, yoga, sporten, gezonde keuzes maken en dingen doen waar je blij van wordt. Maar je hebt er te weinig energie voor waardoor het gevoel hebt 'vast' te zitten. Dan kan het zijn dat je energie huishouding overbelast is of er blokkades in je energie systeem aanwezig zijn waardoor je energie 'weglekt'. Dan is het tijd voor Complete Energie Reset. Tijdens een Complete Energie Reset wordt je hele energie huishouding grondig gereinigd en gevitaliseerd.

Tijdens een persoonlijk energie programma van 5 Crystal Pranic Healing sessies wordt je energie lichaam:
* Ontdaan van oude, stagnerende zieke energie
*Krijg je meer levensenergie toegediend
*Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd
*Fysieke en emotionele disbalansen worden weer in balans gebracht
*Krijgt je immuunsysteem een boost
* Krijg je een gezonde glow
* Voel je je meer in balans
*Ervaar je de helende kracht van kristallen

Het resultaat? Je straalt en voelt je meer in balans. 
Je hebt meer energie om leuke dingen te ondernemen. Je voelt je in je kracht staan en maakt makkelijk keuzes die goed voor je zijn. Je voelt duidelijk aan wanneer je nee moet zeggen. EN Je geeft je grens op een zachte en natuurlijke manier aan. Vraag naar de mogelijkheden aan onze balie of mail info@moonyogaclub.com 
Reserveer jouw Crystal Pranic Healing sessie eenvoudig via de gratis Moon Yoga Club app.

Crystal Pranic Healing

Crystal Pranic healing is een energetische geneeswijze waarbij door middel van prana, chi (levensenergie), lichaam en geest binnen korte tijd weer in balans wordt gebracht met behulp van de helende kracht van kristallen. Het systeem is ontwikkeld door de Chinees-Fillipijnse wetenschapper Master Choa Kok Sui.

Crystal Pranic Healing is een eenvoudig maar krachtig & effectief systeem van energiehealing zonder aanraking van het fysieke lichaam.
De twee natuurwetten waarop Pranic Healing is gebaseerd:
1. Het lichaam is in staat zichzelf te genezen
2. Het lichaam gebruikt levensenergie om zichzelf levend te houden.

Door het gebruik van deze levensenergie, die continue beschikbaar is van de zon, lucht en grond, kunnen we het zelfherstellende vermogen van het lichaam bevorderen. Dit kan worden ingezet voor fysieke en psychologische disbalansen. Al na een sessie kun je al een grote positieve verandering teweeg brengen.

Wat kun je verwachten?
Tijdens een healingsessie worden blokkerende, vervuilde, zieke en negatieve energie verwijderd. Hierdoor kan de levensenergie in het lichaam weer stromen. Daarmee wordt het zelfherstellend vermogen vergroot. Het grootste deel van het consult zal hieraan besteed worden. Pranic Healing en reguliere gezondheidsbehandelingen gaan goed samen. Het versterkt elkaar.

Alle behandelingen zijn gebaseerd op het beter laten stromen van de levensenergie.

Tijdens een behandeling zit je op een stoel. Het fysieke lichaam wordt niet aangeraakt. Vaak maakt ze gebruik van helende kristallen die nog dieper door werken. De healing wordt gegeven door Irene le Roy, gecertificeerd Crystal Pranic Healer.

Als yoga docent en energetisch therapeut help ik dagelijks met name vrouwen aan meer energie. Op de yoga mat of tijdens een Pranic Healing sessie in mijn praktijk binnen Moon Yoga Club. Ik krijg vaak de vraag 'Ik zou wel wat meer energie willen, maar ik heb al zo veel geprobeerd en ik blijf laag in mijn energie' en 'Tijdens een yoga les voel ik mij ontspannen, maar zodra ik de mat afstap en weer buiten sta en overspoeld wordt door emails en apjes op mijn telefoon, heb ik het gevoel weer helemaal vol te lopen.' Dan kan het zijn dat je oude stagnerende energie bij je draagt. Zonder dat je er erg in hebt 'trekt' de negatieve energie je naar beneden en hangt als een zware deken om je heen.

Zelf ben ik al jaren zeer geïnteresseerd in levensenergie. Tijdens mijn yoga lessen doe je asana's (yoga houdingen) met als doel de Chi, Prana, KI oftewel de levensenergie in ons lichaam optimaal te laten stromen. Deze levensenergie stroomt ook in je energie lichaam dat verbonden is met je fysieke lichaam. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds ik kennis heb gemaakt met Pranic Healing, kan ik nog een selfcare tool toevoegen om mijn energie op pijl te houden. Én op te schonen! Met name dit laatste geeft zo veel ruimte en méér energie.

Veel vrouwen die ik een energie behandeling heb mogen geven, voelde direct verlichting en ontspanning. Ik hoor vaak terug dat ze zich 'lichter' voelen. Zeker na een paar sessies zijn de resultaten wonderlijk te noemen. Wonderlijk, omdat ik tijdens de sessie het fysieke lichaam niet aanraak.

Wil je je energie huishouding ook een boost geven? Meer energie en je vitaler voelen? Of specifieke mentale of fysieke klachten op energie niveau aanpakken. Kies dan voor een Complete Energie Reset. In 5 Crystal Pranic Healing sessies krijgt je immuunsysteem een boost, waardoor je je vitaler voelt. Ook op mentaal vlak krijg je als het ware een energetische douche en alle oude stagnerende energie die niet meer bij je hoort worden verwijderd. Het meest doeltreffend is wanneer de 5 sessies in maximaal 3 weken plaats vinden. Het resultaat? Je voelt je energiek, meer in balans en slaapt als een roos. Met een Complete Energie Reset creëer je evenwicht, harmonie en gezondheid voor lichaam en geest.

Ook specifieke klachten zijn goed te behandelen, zoals:

*Vermoeidheid
* Blaas en nier problemen
*Verkoudheid
* Hoge bloeddruk
*Maag en darm problemen
* Oog, oor en keelproblemen
* Allergie
* Astma
* Lichamelijke pijn
* Migraine
* Slaapproblemen
* Dyslexie en stotteren
*Stress en onrust
* Burnout en depressie
* Irritatie, boosheid en rouw
* Spanning en zorggedachtes
* Angsten en trauma's
*Verslavingen (roken, eten, drugs) en hallucinaties

Een Complete Energie Reset kan ingezet worden voor meer energie, harmonie en gezondheid voor lichaam en geest. De Complete Energie Reset kan ook ingezet worden voor chronische klachten. Afhankelijk van de ernst en aard van de klacht stellen we samen een behandelplan op. Eventueel is een vervolg traject wenselijk.