Vanaf de allereerste keer dat ik Bali bezocht was ik verkocht.

Misschien herken je het wel dat je ergens op onze aardbol voor het eerst komt en je per direct het gevoel hebt dat je thuiskomt.

De geur, de energie van het eiland van de goden, het is bijna niet uit te leggen maar het  pakte mij per direct meer dan 20 jaar geleden en tot op de dag van vandaag is dat niet veranderd.

Ik schraapte toen al mijn spaarcenten bij elkaar en kocht mijn eerste bescheiden huis op Bali.

Heel veel support van mijn omgeving kreeg ik niet echt, goed bedoelde adviezen het niet te doen gooide ik echter in de wind. Mijn leven lang heb ik ja gezegd op de momenten dat ik met mijn hele zijn voelde dat ik een bepaalde kant op moest gaan. En had ik niet zelf een huis, op een eiland in de zon, heel bewust gevisualiseerd?

Vanaf dat ik de beslissing nam ergens drijvend in een zwembad die bewuste nacht, om het huis te kopen is mijn leven veranderd.

Vertrouwende op mijn eigen kracht was ik in staat om buiten mijn comfort zone te gaan en mijn Wild Heart achterna te gaan en met succes! Bali is mijn safe place.

Vorig jaar organiseerde Irene en ik voor het eerst samen het Luxurious Spiritual Wild Heart retreat in de 5 star villa KaRein op Bali.

Een bijzondere groep vrouwen mochten we meenemen in een 9 daagse programma met als doel hun ongetemde wilde hart te activeren. Wat een waanzinnige transformaties, no more holding back.

Ik kan bijna niet beschrijven hoe speciaal het voelt dat Irene en ik, juist op de plek dat misschien wel mijn eerste thuis is,  in maart 2024 weer een groep vrouwen mogen verwelkomen en begeleiden op Bali. Wij doen dat niet helemaal alleen maar vragen daarbij de hulp van de beste healers en energetisch gespecialiseerde masseurs.

9 dagen lang worden de dames volledig ontzorgt en in de watten gelegd om zich volledig op het programma te kunnen richten.

Het Retreat Wild Heart Bali, er is nog 1 plaats vrij? Gun jij jezelf deze laatste plek?

Reis jij met ons mee naar Bali?

<Kijk snel op onze site> voor het volledige programma en de mogelijkheid om deze allerlaatste plek te claimen.

Je mag ons altijd berichten als je vragen hebt over dit retreat dan plannen we graag een video call met jou.

Liefs, Karen

November 06, 2023