We krijgen veel vragen van mensen die trainingen en workshops willen verzorgen maar geen locatie hebben die de allure uitstraalt die past bij hun event. Of een workshop ruimte zoeken in het centrum van bergen die die ze per dag kunnen huren. En wat beschikbaar is, is klein, bedompt, zeer afgelegen, of hebben geen beschikbaarheid. Zonde, want er zijn zo veel mooie events en trainingen die hierdoor niet plaats kunnen vinden. Hier willen wij verandering in brengen! Wij openen onze deuren voor trainers, docenten en iedereen die op zoek is naar een exclusieve event locatie in het centrum van Bergen.

Moon Yoga Club is een inspirerende locatie in het hart van Bergen. Een oase van rust waar bewustzijn en creativiteit samen komt. De ruime yoga shala van ruim 100M2 met zijn 4m hoge plafonds vormen de uitgelezen plek voor events, ceremonies, workshops, opleidingen, intervisie dagen en product lanceringen. We bieden twee ruimtes aan die je los van elkaar of samen kunt huren per dag. 

Yoga shala met Panorama area.
De yoga shala beschikt over een fully equiped yoga benodigdheden voor 25 personen; Lululemon 5mm matten en props, yoga straps, bolsters en savasana dekens. Blue tooth muziek installatie en grote lichtbollen met Philips hue lights waardoor je 5 verschillende lichtsferen kunt neerzetten. Een studio met een scala van mogelijkheden waar je je direct thuis voelt.

In de huurprijs zit de zeer ruime Panorama area met haar magnolia bomen inbegrepen. Deze dient als de perfecte locatie voor een witgedekte tafels high tea of luxe lunch/brunch of diner onder de sterren, vergader locatie of luxe dressingroom voor jouw ceremonie/workshop.

Ben je op zoek naar een inspirerende workshop ruimte in hartje Bergen? Dan is onze workshop ruimte Empowerment Hub het overwegen waard! 

Workshop ruimte Empowerment Hub
Moon Yoga Club is het thuis van vele vormen van expressie. Naast dagelijkse yoga lessen, trainingen en events vinden er regelmatig workshops plaats. De workshop ruimte Empowerment Hub biedt ruimte aan 8 tot 10 personen. De grote tafel van 3 meter bij 1 meter biedt ruimte voor product presentaties en schrijf opdrachten. Een beamer en flip-over is aanwezig.

 

Moon Yoga Club ligt centraal in Bergen met healthy hot spots en restaurants op loopafstand. Het bos en strand is dichtbij. Hierdoor lenen de verschillende ruimtes zich uitstekend voor coach opleidingen, schrijf retreats, groepssessies, terugkomdagen en vergaderingen. 

De workshop ruimte is ideaal te combineren met onze Yoga Shala voor one day retreats en familie opstellingen en coach opleidingen. Wij verzorgen graag ceremonies en yoga en meditatie sessies voor jouw groep. Of regelen een waanzinnige tafel setting en vegan cateraar voor jouw lunch of diner onder de sterren. 

Boek direct jouw ruimte online:
Ja, ik wil de Yoga shala met Panorama area reserveren >
Ja ik wil de Workshop ruimte Empowerment Hub reserveren >

Na afloop ontvang je een mail waarin we je wensen afstemmen en we onze huisregels met je delen. 
Vragen? Mail naar info@moonyogaclub.com

Liefs Karen en Irene