De nieuwe maan in Vissen is een tijd van vernieuwing en groei. In de natuur om ons heen en in onszelf. Het is de beste tijd om je te concentreren op je dromen en doelen en om alle negatieve energie los te laten die tussen jou en je doelen staan. De nieuwe maan van maandag 20 februari is een tijd van healing en transformatie, en van het openen van je hart en je mind voor nieuwe mogelijkheden.

Het is een tijd van diepe introspectie. Het is nu makkelijker naar binnen te kijken en contact te maken met je diepste gevoelens en verlangens. Op het gebied van relaties, zakelijk en spiritueel. Probeer balans te vinden tussen jouw binnen- en buitenwereld en wees hierin zacht voor jezelf door tijd te maken voor selfcare. Boek een extra yoga les, een massage of extra me time.

De nieuwe maan in Vissen is de perfecte tijd voor spirituele groei. Dit is een tijd om onze spirituele concepten te verkennen en contact te maken met je hogere zelf. Het is een tijd om open te staan ​​voor nieuwe ideeën en om alle beperkende overtuigingen los te laten die je misschien tegenhouden.

Je kunt je ook creatiever voelen en hebt meer verbeeldingskracht. Probeer je eens op nieuwe manieren uit te drukken door te gaan tekenen, schrijven, schilderen. Laat je hierin leiden door je intuïtie en volg jouw innerlijke leiding. Zo laat je oude patronen los en creëer je nieuwe die meer in overeenstemming zijn met je ware zelf. Concentreer je op overvloed op alle gebieden van je leven en sta open ​​voor alle goede dingen die het universum te bieden heeft. Dit kun je doen door aan het begin en het einde van de dag bewust te zijn van de dingen waar je dankbaar voor bent.  Concentreer je op het positieve.

De nieuwe maan in Vissen is een tijd van vernieuwing en transformatie. Laat het verleden los en omarm het heden. Neem verantwoordelijkheid voor je leven en creëer het leven waar je naar verlangt. 

Wil jij jouw True North in het leven te ontdekken en je eigen unieke pad naar succes te vinden? Schrijf je dan in voor de workshop find your True North. En het leuke? Hij is gratis voor members!

Ja! Ik reserveer mijn spot > 

Happy new moon,

Liefs Irene