Nieuw! Klankbad

Nieuw bij Moon Yoga Club. Een persoonlijk klankbad van Tibetaanse klankschalen, meditatieve instrumenten en essentiële oliën. Yoga Teacher Lisanne Lambert-Stoop begeleid je in een persoonlijke sessie met de helende klanken van deze bijzondere instrumenten. 

Klankbad

Healing door middel van klank is al heel oud. Oude beschavingen ontdekten reeds dat klank ontspant en het lichaam in balans brengt.

Ons lichaam bestaat voor meer dan 60% uit water en met behulp van klank kunnen we delen van ons lichaam in trilling brengen. Dit is niet alleen heel rustgevend, door gebruik te maken van klanken die overeenstemmen met de natuurlijke frequentie van ons lichaam is het mogelijk om geblokkeerde energie in beweging te brengen en het lichaam te ondersteunen naar de natuurlijke frequentie terug te keren.

Hoe gaat een klankbad in zijn werk?

Je ligt met comfortabele kleding op een yogamat of andere zachte ondergrond. Vervolgens worden er klankschalen om of op het lichaam geplaatst die op een bepaalde manier aangeslagen worden. Door het aanslaan van de klankschaal ontstaan trillingen die ontspannend en ordenend werken. De klanken zijn complex en rijk aan boventonen, dit geeft een aangenaam en diepgaand effect op lichaam en geest. Het enige wat je hoeft te doen is je overgeven aan wat je hoort en voelt.

De werking van de traditionele Tibetaanse klankschalen zal worden ondersteund door het gebruik van andere meditatieve instrumenten en essentiële oliën.

Voor wie is een klankbad geschikt?

  • Als je wilt genieten van diepe ontspanning en innerlijke rust.
  • Als ondersteuning bij verandering, emotionele periodes of lastige levenssituaties.
  • Voor mensen met stressklachten.
  • Voor mensen die verlichting zoeken voor lichamelijke klachten.

Een klankbad van Tibetaanse klankschalen, meditatieve instrumenten en essentiële oliën duurt 60 minuten. Hij wordt gegeven door Lisanne Lambert-Stoop. 
Prijs: 55 euro*

*Introductie aanbod: 

De eerste 10 klankbaden bieden we aan op basis van donatie! De opbrengst gaat 100% naar een kleinschalige dagopvang De Dwergen van Bergen die de allerkleinste lichtjes van 0-4 jaar leert om vanuit hun hart de wereld te ontdekken. 

Reserveer je klankbad via de gratis Moon Yoga Club app of mail info@moonyogaclub.com