Pranic Healing

Afgelopen weekend vond de tweede basis cursus Pranic Healing plaats in Moon Yoga Club. De tweedaagse cursus waarbij je leert hoe je energie kunt inzetten voor een gezonder leven wordt gegeven door docent Isabel Sips. 

Zaterdagochtend gingen we van start. In de cursus groep zaten maar liefs vier yoga docenten die eerden hun yoga opleiding bij Moon yoga Club hadden gedaan. Wat een feest! Maar je hoeft geen yoga docent te zijn om deze opleiding te kunnen volgen. Deze training is voor iedereen die gezonder en bewuster wil leven. We weten allemaal dat gezond eten, voldoende sporten, genoeg slapen voordelen heeft voor onze gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Maar er is nog een facet die je gezondheid beïnvloed. Namelijk levensenergie. Dit is de energie die door ons lichaam stroomt.

De basis cursus is zo opgezet dat 1 weekend cursus voldoende is om Pranic Healing zelfstandig te leren toepassen en praktisch te gebruiken in je leven voor jezelf en anderen. Zoals alle workshops van Master Choa Kok Sui, is ook dit een experimentele workshop. Dit betekent dat alle principes grondig worden toegelicht en dat de geleerde technieken uitvoerig geoefend worden om datgene wat je leert zelf te verifiëren. Ook zorgen deze praktische oefeningen ervoor dat je vertrouwen in je vermogen krijgt om positieve resultaten te produceren wanneer je klaar bent met de cursus. En dat is gelukt. Alle zeven deelnemers voelen de energie stromen en hebben geleerd hoe deze in te zetten om anderen hiermee te helpen. Dat is een belangrijk onderdeel van de basis cursus Pranic Healing. Hoe kun je levensenergie gebruiken om het aura en de chakra's te behandelen om een maximale gezondheid en vitaliteit te behouden. Bij het uitvoeren van deze technieken wordt het fysieke lichaam niet aangeraakt. Alle 7 cursisten hebben de basiscursus met succes afgerond. Nederland is 7 pranic Healers rijker, hoera!

Irene le Roy & Isabel Sips

Wil je ook een keer ervaren wat een healing voor jouw energie kunt doen? Reserveer dan een Pranic Healing sessie bij Irene le Roy te boeken via de gratis Moon Yoga Club app. Of wil je leren hoe je kunt werken met energie? Isabel Sips komt zaterdag 1 & 2 februari nog een keer naar Bergen voor deze bijzondere workshop. Lees hier meer informatie > 

Isabel Sips Basis Cursus Pranic Healing