Hoe healing jou helpt

3 november vond de allereerste Yoga fest Alkmaar plaats. Het grootste Yoga Festival van Noord-Holland in Het Nieuwe Warenhuis in Alkmaar. In het monumentale gebouw waarin vroeger de V&D was gevestigd, konden yogi's kennismaken met de diverse stijlen binnen yoga. Maar ook lezingen, verschillende workshops en lekkere happen. Een groots yoga event dat mede georganiseerd werd door onze lieve host Monita.

Moon Yoga Club was daar uiteraard bij. Irene gaf een presentatie 'Hoe healing jou helpt' over energie en leven vanuit je hart. Je energie is je visite kaartje. Het is datgene dat je introduceert bij anderen. Het is ook de basis van alles. De basis van je mentale fysieke en spirituele gezondheid. Je weet vaak wat goed voor je is; naar buiten, yoga sporten, gezonde keuzes maken en dingen doen waar je blij van wordt. Maar je hebt er te weinig energie voor waardoor je het gevoel hebt 'vast' te zitten. Dan kan het zijn dat je energie huishouding overbelast is of er blokkades in je energie systeem aanwezig zijn waardoor je energie 'weglekt'. Irene deelde tips en tricks wat je kunt doen om je energie huishouding weer op pijl te krijgen en te leven vanuit je hart. Bij Moon Yoga Club combineren de eeuwenoude traditie van yoga met coachingstechnieken en energie healing met als doel de energie van het lichaam vrij te laten stromen. De oefeningen zijn mindful, geven inspiratie en helpen je het maximale uit jezelf te halen.Onze activiteiten stemmen we af op de stand van de maan, zodat we de natuurlijke invloed positief kunnen versterken. Dit helpt je keuzes te maken die echt bij je passen. 

Maar er was meer! Carolien gaf een Yin Yang Yoga, Restoritive Yoga én Surf yoga in de etalage van het oude V&D pand! Esther gaf een workshop omgaan met stress. En Monita gaf een Yin Yang Yoga les. 

We kijken terug op een waanzinnig leuk event. Lieve organisatie van het yoga fest, dank jullie wel voor dit mooie initiatief en kijken nu al uit naar volgend jaar. Wij zijn er weer bij!