Moon Yoga Club x Samantha Johansson.

Ik ben Samantha. Ik ben sinds kort terug in Nederland na 15 jaar in de VS gewoond te hebben, in Colorful Colorado. Ik woon in Bergen met mijn dochtertje en ik word iedere dag wakker met een hart vol dankbaarheid dat ik hier, weer, zo mooi mag wonen.
Samantha Johansson
Moon Yoga Club was al op mijn radar verschenen toen ik nog in Amerika woonde. De woorden “find your true north” drongen zo sterk door. Toen ik naar Nederland kwam deed ik gelijk mee aan een Full Moon Healing yoga les. Een gevoel van veiligheid overheerste. Ik kwam tot rust en voelde mij thuis. In mijn hart wist ik dat deze studio een belangrijke plek voor mijn spirituele ontwikkeling zou worden. Na een paar weken gedisciplineerd les volgen vroeg ik Irene hoe en waar ik een opleiding tot yoga docent kon volgen. Toevallig waren er nog twee plekjes vrij voor de summercamp yin opleiding met Marcel van de Vis en Anat Geiger. Gelijk, zonder te denken, met volle intentie, schreef ik mij in. Ik word yoga docent!
Samantha Johansson
Het is mijn passie dit met anderen te delen. Nog altijd ga ik door met gedisciplineerd studeren en met zachtheid ruimte maken voor mijn eigen groei en healing.

Samantha Johansson
De yoga lessen bij Moon Yoga Club met inspirerende yoga docenten zijn mijn basis. De lieve yogi’s die hier komen zie ik graag en we doen samen onze practice, ook tijdens de lockdowns online!

Samantha Johansson

Yoga maakt me fysiek en mentaal sterk. Maar het was pas in mijn “donkerste periode” waar ik mij verdiepte in de yoga filosofie. En waar ik de kracht van yoga echt leerde kennen. De kracht van mijn ware zelf. Dit wil ik heel graag met anderen delen. Hoe leer jij jouw eigen kracht oproepen, en te gebruiken. Hoe maak jij je lichaam sterk, zodat jij je goed voelt en met zo min mogelijk fysieke pijn door je dag komt? Hoe zoek jij die zielskracht op? Jouw doorzettingsvermogen? Compassie? Leven uit liefde en uit vreugde? Dit hoop ik door te geven aan jullie als Yoga docente.
Samantha Johansson
Ik ben regelmatig te vinden op het rooster, zoals vanavond de Yoga Sculpt en morgen de New Moon Class om 19.30 uur! Het allerleukste? Ik heb vanaf half februari mijn vaste les op vrijdagochtend waar ik de Yoga Sculpt verzorg! Leuk als ik je op de mat zie! 

liefs Sam

Samantha Johansson

January 31, 2022