Carla ging mee naar het eerste Mallorca retreat dat Moon Yoga Club organiseerde. Het moment dat Bali online kwam twijfelde ze geen minuut en meldde zich direct aan. Deze foto plaatste ze onlangs online van haar en Maaike die ook mee was naar het Mallorca Retreat. Er stond bij: 'Mensen komen in je leven voor een rede', dat raakte mij en ik belde Carla op voor een interview.

Wat is de rede dat je je hebt aangemeld voor het eerste Mallorca retreat?
Ik ging op vakantie naar Mallorca met mijn vriendin Sylvia. Zij volgt Moon Yoga Club al een tijd. In de nieuwsbrief kwam het Mallorca retreat voorbij. Ik was niet bekend met Yoga, maar als Silvia het goed vindt, dan is het gewoon goed. Zij is yoga docent en weet dit soort dingen. Ik ging er volledig met een open mind in. 


[foto: Mallorca Retreat]

Wat is je het meeste bijgebleven? 

Het spirituele aspect was voor mij zo bijzonder! Ik voel veel en tijdens de oefeningen heb ik veel inzichten verkregen. Antwoorden die uit mijzelf kwamen. Dan ga je echt tot de kern van de kern. Ik ervaar nu veel meer magie in het leven. Of het was er altijd al, maar ik ben mij er nu meer van bewust.


[foto: Diner Mallorca Retreat]

De vriendschappen zijn mij het meest dierbaar die ik daar heb opgedaan. Zo bijzonder hoe goed iedereen met elkaar connect. Ik kwam voor mijzelf, maar het plezier onderling kwam erbij als extraatje. Ik heb Karen ook leren kennen als een persoon waar ik een diepe connectie mee voel. En zo vreselijk gelachen! 

Mallorca
[foto: Carla & Sylvia Mallorca Retreat]

Hoe heeft het retreat bijgedragen aan het tot stand komen van jouw eigen productlijn in collageen? 

Hoe meer innerlijk werk je doet. Hoe meer dingen op je pad komen, je kansen ziet en je ook echt de stap durft te zetten. Een vriendin deelde mij haar gouden formule op het gebied van supplementen. Slechts vier supplementen in de juiste verhouding maken echt het verschil. Er is iets als devine timing, want op basis hiervan heb ik mijn eigen collageen , een hoogwaardig kwaliteit voedingssupplement op de markt gezet. Het is eigenlijk heel eenvoudig. 

Moon Yoga Club was een van de eerste verkoop punten. Ook in Belgie, waar ik woon, help ik heel veel mensen met mijn product. Dat blijkt ook wel uit het feit dat de zakjes collageen over de toonbank vliegen. 

Je zei bij je post op instagram: mensen komen in je leven voor een rede. Kun je deze opmerking toelichten? 

Dankzij Silvia die al 20 jaar een vriendin is ben ik naar het Mallorca Retreat gegaan. Daar heb ik bijzondere vrouwen ontmoet, waarbij de ontmoetingen super natuurlijk en makkelijk aanvoelen. Ik ben mij daar bewust van en dankbaar voor de connectie. De dingen en waardevolle momenten die daar uit voortvloeien zijn niet vanzelfsprekend, maar zo waardevol. Zo ongelofelijk dat je mensen leert kennen waar je op een ander niveau mee kunt praten. Zo dankbaar dat ik Maaike ook ben tegengekomen. 

 
[foto: Carla, Salla, Nathalie, Maaike, Mylene, Irene & Sylvia Reunie Mallorca Retreat in Antwerpen]

En je gaat mee naar Bali in maart. Kun je aangeven wat de rede is dat je je hiervoor hebt aangemeld? 

Ik vind het super spannend om alleen te reizen naar Bali. Doodeng eigenlijk. Ik ken Irene en Karen. Ik weet dat zij geen half werk leveren en het elke euro cent waard is. Ik heb het volste vertrouwen dat het fantastisch gaat worden. Alles wat deze twee doen, is met de juiste mensen, perfect op elkaar afgestemde activiteiten, heerlijk eten, de juiste locaties en heel, heel erg goed verzorgd. 

Ik ben 10 jaar geleden op Bali geweest. Ik was daar met de verkeerde persoon. Ik heb altijd de wens om terug te gaan en dan echt voor mezelf mee te gaan op een spiritueel retreat. En zie hier. Ik heb mij aangemeld voor Bali. Op Bali hoop ik dat ik meer spirituele richting of ondersteuning krijg in de volgende stap die ik mag gaan zetten. Op zakelijk gebied, maar ook prive. 

Wat zou je tegen iemand willen zeggen die overweegt om naar het Mallorca retreat in september te gaan maar twijfelt? 

Gun het jezelf en omarm de positieve verandering in jezelf. Doen!

Dank je wel Carla en tot snel,

Liefs Irene

P.S. Wil je ook de schoonheid ervaren om te leven vanuit je authentieke zelf? We hebben nog 3 plekken vrij voor het Reclaim your Power Retreat >