Visualize a new life – thema van deze maand bij Moon Yoga Club.

Je hoeft jezelf niet mooi te vinden, maar je moet wel van je lichaam houden.

Werken aan een sterk lijf is een belangrijke stap om weer goed in je eigen kracht te komen staan. To Reclaim your Power.

Niet voor niets dat volgens eigenlijk alle yogastromingen de asana’s zijn ontwikkeld om je lichaam sterker te maken waardoor de levensenergie vrij door je lichaam kan stromen en je en optimale staat van ontspanning kan krijgen na inspanning. In een staat van volledige ontspanning is de weg vrij om naar binnen te keren.

De asana’s de opbouw naar de eind ontspanning, de savasana.

Jouw lichaam is je tempel, je voertuig, hier op aarde.

In tijden dat ik het emotioneel zwaarder vond in mijn leven heb ik me altijd gerealiseerd dat ik 1 ding altijd zal hebben, mijn lichaam.

Altijd de noodzakelijkheid ingezien van goed voor mijn lichaam zorgen.

Om dat consequent te doen zal je dingen met jezelf moeten afspreken en je eraan houden!

Bewust gaan leven, je lichaam geven wat het nodig heeft.

Door lichaamsbewuster te worden, gaan we luisteren naar ons lichaam en weten we gewoon wat we ervoor nodig hebben om optimaal te functioneren.

En het levert op vanaf het moment dat je de keuze maakt hier een prioriteit van te maken.

Zo geloof ik er in dat iedere dag bewegen, dankbaarheid, bewust en langzaam eten (nooit meer dan 80% van wat je zou lusten), mediteren en streven naar zo min mogelijk stress heel veel kunnen doen voor je.

Sterker nog het wordt een way of life waar jouw mind zo ontzettend blij van gaat worden. Om mentaal steeds sterker te worden is een sterk gezond lijf een enorme pre.

Ook een sterk gezond lichaam is iets wat je kan visualiseren, waar je in een staat van rust een visualisatie van kan maken in je mind. Visualiseer dan dat je dat sterke gezonde lichaam al hebt, dat het al een feit is.

Dat laatste is heel belangrijk bij visualiseren/manifesteren.

Jouw mind weet niet het verschil tussen wat echt zo is of een inbeelding.

Het mooie is dat je daardoor al in de juiste frequentie komt om de gaan ontvangen vanuit de bron, de kosmos, of hoe jij het ook wilt noemen.

Als je dat beeld regelmatig bij jezelf oproept en daar actie aan verbindt om jouw doel/jouw droom te bereiken weet ik dat het jouw kant op zal komen!!

Just try it, you will be surprised.

Love Karen

Schrijf je nu in voor mijn workshop “Ontmoet je toekomstige zelf” waarin we samen een reis gaan maken naar je toekomstige zelf. Deze deze workshop ga jij je quantum zelf ontmoeten.

 MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. Start vandaag en reserveer hier je mat >