*Eerste Moon Club Talk is een feit*

De Spirituele wereld en het Mediumschap

Trots willen we graag aan jou bekendmaken dat onze eerste Moon Club Talk een feit is.

Op 20 oktober ontvangen we niemand minder dan Anoeska Coopman in onze studio voor een Moon Talk/lezing. Het beloofd een bijzondere avond te worden!

 Wat is Mediumschap?
- Mediumschap leren = hoe de ziel te laten domineren over de gedachten.
It elevates your LIFE
- Mediumschap trainen = bekwamen in ’t luisteren en handelen naar de ziel.
It elevates our LOVE
- Mediumschap leven = leven vanuit de ziel
It elevates ALL LIFE WITH LOVE!

Anoeska Coopman komt vrijdag 20 oktober een inspirerende Moon Club Talk geven in onze mooie MOON YOGA CLUB met als onderwerp: de Spirituele Wereld en het Mediumschap.
Anoeska is een bevlogen medium, doener, dromer, spreker, teacher en schrijfster.


Anoeska is geëindigd in de top 5 van de wereld in de verkiezingen World Best Medium van de Times Square Press New York van de ruim 32.000 genomineerde. Anoeska zelf zegt echter altijd; ‘van mijn ego mag je de oude verkiezingen weglaten, want ach ja waar is ze inmiddels niet nr. 1 in….

Ik heb Anoeska uitgenodigd voor onze eerste Moon Club Talk, omdat zij voor mij 1 van mijn teachers is waar ik iedere keer weer zoveel van mag leren!
Kennis die ik, op mijn beurt, weer mag doorgeven binnen de Moon Community.
Haar wijze woorden verpakt ze met humor en liefde voor alles en iedereen die onderdeel uitmaakt van het leven.

Het woord mediumschap lijkt soms een beladen woord, vooroordelen komen al snel om de hoek kijken.
Vaak heeft dit te maken met een niet weten wat het nu eigenlijk inhoudt. Wat mediumschap inhoudt, de ware betekenis, is nu precies wat Anoeska als geen ander kan uitleggen en verwoorden.

Anoeska Coopman is geboren in 1970 te Amsterdam. Mediumschap zit haar van generatie op generatie in het bloed. Vanaf kinds af aan heeft zij contact met de mensen vanuit de Spirituele Wereld. Vele mensen denken “dood is dood”. Als medium ziet zij het als haar taak het tegendeel te bewijzen. Tevens werkt zij graag voor mensen via privé consulten om hen van inzichten te voorzien waarmee zij verder kunnen in het leven.
Rond haar twintigste levensjaar is zij zich serieus in de materie gaan verdiepen. En op haar drieëndertigste begonnen met het geven van privéconsulten in haar praktijk en demonstraties Mediumschap voor publiek in Nederland en ver daarbuiten. En ondanks dat het Mediumschap een aangeboren talent is heeft zij hard moeten trainen, o.a op het Arthur Findlay College in Engeland, om tot een hoog niveau te kunnen komen. Mediums dragen immers een grote verantwoordelijkheid met zich mee. En zij is er niet de persoon naar om het publiek en de clienten met een “wollig” verhaal af te schepen.

Jarenlang heeft zij met veel plezier een druk bezocht Spiritueel centrum in Amsterdam gehad. En uiteindelijk in 2011 Mediumschool Amsterdam ‘HemelsWijs’ opgericht. Bij ‘Hemelswijs’ geeft zij les in Mediumschap, privéconsulten én demonstraties Mediumschap voor publiek. Al met al kun je rustig stellen dat Mediumschap een ‘way of life’ voor haar is.

Als mens staat zij nuchter en met een gezonde dosis humor in het leven. ’Niets menselijks is mij vreemd’ zoals zij zelf vaak zegt en met liefde dient zij elke ziel. Volgens Anoeska is dat de reden waarom wij hier op deze aardbol geboren zijn: Om elkaar te helpen en vooral Liefde te Zijn.

Ben jij erbij 20 oktober? Voel je welkom.

Liefs, Karen

Tijdens de lezing serveren we healthy snacks en drankjes.

* Moon Members: Gratis! Vul in de discountcode - Moon - in en je ontvangt 100% korting! 

Meld je snel aan want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar! 

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. Start vandaag en reserveer hier je mat >