In difficult times I connect with nature

‘In difficult times I connect with nature.’ Dinsdag kreeg ik te horen dat de deuren van mijn mooie bedrijf nog even gesloten moeten blijven. Hoe lang? Geen idee. Nog even langer tot 20 april en waarschijnlijk nog iets langer. Soms als ik door de 350m2 studio loop van Moon Yoga Club is de oorverdovende stilte extreem luid.

Ik snak naar volle zalen en eindeloze gesprekken na de yoga lessen met de allerleukste Moon Community. Zo mega trots op iedereen die nu de ruimte vindt om vanuit huis mee te doen met de live stream lessen. En op mijn team die super powers laten zien. Ze krijgen online iedereen mee! Nee, we zitten niet stil. Tijdens deze lockdown hebben we samen een heuse yoga videobibliotheek opgebouwd met 283 yoga video’s. Hoe tof! 

Voor mij is deze periode een spirituele practice fast forward. Elke dag gaat mijn wekker om 05.15 om -als het huis nog slaapt - te mediteren. Ja, ook in het weekend. Geef ik veel yoga en meditatie lessen aan onze yogi’s en bedrijven. Heel fijn dat alles zo doorloopt.  Rij ik 1 a 2 keer per week paard, eet ik zo veel mogelijk plant-based en vandaag gestart met hardlopen op het strand met m’n bestie Jade, onze hond.

Niet eerder heb ik zo veel tijd vrijgemaakt voor Self-care. Het is echt nodig, want Netflix, Tony Chocolonely en een zachte bank roepen mijn naam. Als ik daar aan toegeef dan kom ik er niet meer vanaf. Dat voel ik. Jarenlange yoga practice is nu mijn basis, mijn houvast in turbulente tijden. Liefst in de natuur. Wat ben ik dankbaar dat we in Bergen wonen dichtbij het bos en het strand van Bergen aan Zee.

Wil je ook meer bewegen, gronden en de verbinding met je intuïtie versterken? Doe dan elke woensdag mee vanuit huis met de Pranic Healing meditatie. Of kies een van de andere 20 yoga of meditatie lessen. 

Ik zie je graag. Let’s connect ❤️

Liefs Irene