Irene le Roy

Vanaf morgen bieden we 2 nieuwe vaste lessen aan op het rooster van Moon Yoga Club: Een dynamische yoga les: Yoga Sculpt. En een meditatie die zuiverend werkt op je aura: Pranic Healing meditatie. 

Yoga Sculpt
Dit is de perfecte mix tussen yoga flow, pilates en fitness. Yoga Sculpt is een functional Vinyasa based les waarbij we gewichten gebruiken om je spieren te versterken. Twee flesjes spa blauw volstaat. Of je een yogi bent of juist meer houdt van fitness, de krachttraining in combinatie met cardio elementen verweven in een yoga flow zorgen dat iedereen zich uitgedaagd voelt in deze dynamische les. Soms werken we meer op de armen, soms op de benen, buikspieren, bilspieren of soms is het een totale body workout. De combinatie van spierversterkende oefeningen met yoga zorgen dat je je practice naar een nieuw niveau tilt. En het is leuk!

Het resultaat van Yoga Sculpt:
*Sterker en slanker lichaam
* Verbetert de conditie van je hart en longen 
* Boosts zuurstof opname in je lichaam
* Stimuleert je lever en andere vitale organen
*Verbetert de huidconditie
*Versterkt je botten
*Verbetert balans en coordinatie
*Meer mentale rust
*Meer ontspanning
*Krachtopbouw
*Spirituele energie kan beter geabsorbeerd worden door het lichaam
Hello healthy body! 
Yoga Sculpt staat zondag, dinsdag en vrijdag 10.30 op het rooster. 
Pranic Healing meditatie
Meditation on White light. Tijdens deze healing meditatie vanuit de Pranic Healing traditie los je eventuele blokkades op in je aura en harmoniseer je body, mind & soul. De meditatie wordt zitten op een stoel uitgevoerd en duurt 30/45 minuten. Het is een vorm van zelf healing. 

Het laadt het lichaam op, houdt de energie hoog en biedt een betere bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf. Na afloop voel je je een stuk lichter, ervaar je meer innerlijke rust en meer helderheid van geest. 
Pranic Healing meditatie vindt wekelijks plaats op woensdag 11.45 uur. 

Ik zie je graag, 

Liefs Irene