Ik was heel bang dat ik me kwetsbaar moest opstellen en mijn diepste geheimen moest onthullen. Het leek mij spannend en moeilijk om in een groep in het middelpunt te staan op het Reclaim Your Power Retreat. Dat bleek ook best spannend, maar iedereen was zo aardig. Aan het einde kreeg ik een hele lieve boodschap van een van de dames die als deelnemer mee was. De lieve woorden raakte me. Het briefje met de boodschap bewaar ik goed en is mij zeer dierbaar.

Ik ben op veel verschillende lagen positief verrast. Zo heb ik nog steeds contact met een aantal meiden van het retreat. Ondanks dat ik er niet kwam om vrienden te maken, delen we toch iets heel bijzonders. 

Ik heb mezelf beter leren kennen en ik heb veel mooie lessen van Irene geleerd. Hoe je met moeilijke situaties om kunt gaan bijvoorbeeld. Tijdens het retreat stop je tijd en energie in jezelf. In plaats van dat ik alleen maar aan het hollen en vliegen ben. Echt mezelf de tijd gunnen om aan mezelf te werken geeft mij zo veel terug. Ik heb bijvoorbeeld een aantal doelen voor mijzelf gesteld voor dit jaar tijdens het Mallorca retreat en die ben ik nu allemaal aan het doen! Daar heb ik nu een weg in gevonden. Nu houd ik het wel vol.

Ik ben twee keer mee geweest op retreat naar Mallorca en beide keren waren totaal verschillend! Natuurlijk zijn de mensen elke keer anders, maar ook het programma. Karen en Irene hebben beide hun individuele kracht en stemmen deze af op de groep en het moment, als zij hun krachten bundelen dan ontstaat er magie!

Mocht je nog twijfelen om je aan te melden voor het Mallorca Retreat? Wat heb je te verliezen? Het zal je een rijker mens maken in je ervaring en je gevoel. Beloofd. Waarom zou je het niet doen? Het levert je mooie momenten en inzichten op. Maar het is niet voor iedereen, hoor. Wees eerlijk naar jezelf en sta open voor wat er zich aandient. Dan zit je goed.

Liefs Naomi

Are you ready to reclaim your Power?

Stel je voor dat je smoorverliefd op het leven bent? Geluk en succes creëert voor jezelf én de mensen om je heen. Vrij van angst en met plezier, jij, vol vertrouwen vaart op jouw intuïtie. Stel je voor dat je leeft vanuit je authentieke zelf. Ga dan mee met ons Reclaim Your Power retreat. Dit is een luxury spiritual retreat waar je reconnect met jouw innerlijke kracht.

Meer dan 45 vrouwen gingen je voor. Are you ready to reclaim your power? We hebben nog 4 kamers vrij. Start nu >