Ik was heel bang dat ik me kwetsbaar moest opstellen en mijn diepste geheimen moest onthullen. Het leek mij spannend en moeilijk om in een groep in het middelpunt te staan op het Full Moon Mallorca Yoga retreat. Dat bleek ook best spannend, maar iedereen was zo aardig. Aan het einde kreeg ik een hele lieve boodschap van een van de dames die als deelnemer mee was. De lieve woorden raakte me. Het briefje met de boodschap bewaar ik goed en is mij zeer dierbaar.

Ik ben op veel verschillende lagen positief verrast. Zo heb ik nog steeds contact met een aantal meiden van het retreat. Ondanks dat ik er niet kwam om vrienden te maken, delen we toch iets heel bijzonders.

Ik heb mezelf beter leren kennen en ik heb veel mooie lessen van Irene geleerd. Hoe je met moeilijke situaties om kunt gaan bijvoorbeeld. Tijdens het retreat stop je tijd en energie in jezelf. In plaats van dat ik alleen maar aan het hollen en vliegen ben. Echt mezelf de tijd gunnen om aan mezelf te werken geeft mij zo veel terug. Ik heb bijvoorbeeld een aantal doelen voor mijzelf gesteld voor dit jaar tijdens het Mallorca retreat en die ben ik nu allemaal aan het doen! Daar heb ik nu een weg in gevonden. Nu houd ik het wel vol.

Irene, Samanta en Daniella uit Mallorca hebben ieder een eigen invulling en individuele kracht. Samen zijn het een soort Charlies Angels, als zij hun krachten bundelen dan ontstaat er magie!

Ik woon in Voorburg dus je zal mij minder zien tijdens de wekelijkse yoga lessen. Maar ik kom graag voor events en workshops naar Moon Yoga Club. Als je binnenkomt in de studio voel je direct; dit is een fijne plek. Heel open en licht, soort warm bad. Sereen, fris en ik voel me er heel erg op mijn gemak.

Heel veel dingen die ik niet bij het Mallorca retreat heb geleerd, heb ik geleerd tijdens het True North weekend. Veel informatie over het Boeddhisme. Heel interessant, want het blijkt geen dode oude leer, maar iets wat vandaag de dag nog steeds super actueel is. Tijdloos.

De Full Moon Cacao Ceremonie was de eerste keer dat ik in aanraking kwam met ceremoniële cacao. Daar kreeg ik zo veel positieve energie van! Het was een grote groep en ik was blij dat ik maar 1 of twee woorden hoefde te zeggen. Ik kwam veel meer in mijn gevoel te zitten en het sloot erg mooi aan op alle dingen die ik eerder had gedaan. Er was ruimte om puur te ervaren en het te ondergaan. Ik vond het erg bijzonder dat sommige mensen toch wat zwaardere emoties benoemde bij de start, maar iedereen was daarna blij en was de energie licht. Zo gaaf! Ik kijk nu al uit naar de volgende 6 april!

Mocht je nog twijfelen om je aan te melden voor een retreat of workshop? Wat heb je te verliezen? Het zal je een rijker mens maken in je ervaring en je gevoel. Beloofd. Waarom zou je het niet doen? Het levert je mooie momenten en inzichten op. Maar het is niet voor iedereen, hoor. Wees eerlijk naar jezelf en sta open voor wat er zich aandient. Dan zit je goed.

Liefs Naomi

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. Start vandaag en reserveer hier je mat >