De Ananas. Naast dat deze vrucht bij ons vakantiegevoelens opwekt en daardoor al een positieve werking heeft op het winterse gemoed, is de ananas ook heel gezond, juist in de winter!

De ananas bevat veel vitamine -C, wat de weerstand verhoogt en helpt in het bijzonder tegen hoesten en vastzittend slijm. Maar het is een echte vitamine booster en bevat vitaminen zoals betacaroteen, vitamine- E en mineralen zoals kalium, magnesium, fosfor en ijzer. Maar de ananas is nog veel specialer dan dat. Dat wisten de Tupi-Indianen, die de ananas zijn naam gaven. Hetgeen Uitmuntende vrucht betekent.

10 redenen om vaker ananas te eten:

  1. Ananas laat je huid stralen. Het verhoogt de collageen synthese waarvan de huid steviger en flexibeler wordt
  1. Ananas versterkt je botten. Ananassen bevatten mangaan, wat goed is voor de botten.
  1. Ananas zorgt voor gezond tandvlees.
  1. Ananas helpt tegen haaruitval.
  1. Ananas versterkt je immuunsysteem.
  1. Ananas werkt ontstekingsremmend. Verse ananas zit boordevol vitamin C. Deze vitamin versterkt het immuunsysteem en bindweefsel. Ideaal bij    griep en verkoudheid.
  1. Ananas werkt bloeddruk verlagend.
  1. Ananas zorgt voor een goede spijsvertering. Het houdt je darmflora in balans.
  1. Ananas geeft energie. Dankzij de aanwezigheid van thiamine (vitamine B1) geeft ananas energie. Thiamine zorgt voor de verbranding van koolhydraten waardoor we meer energie krijgen. Deze vitamine speelt ook een belangrijke rol in het zenuwstelsel.
  1. Ananas bevordert de vruchtbaarheid. Ananas is rijk zijn aan antioxidanten. De antioxidanten die te vinden zijn in ananas, zoals vitamine C, koper, zink, foliumzuur en bètacaroteen, hebben op die manier een gunstig effect op de mannelijke en vrouwelijke vruchtbaarheid.

Uitmuntende vrucht inderdaad! En ook nog eens heel erg LEKKER. Genoeg redenen voor ons om met de ananas een nieuwe sap te maken voor de Moon Juicery, de Clean Green!

Een purifier met groene appel, munt, chlorophyl en heel veel ananas! En gunstig als je gewicht wilt verliezen, omdat ananas arm is aan calorieen en heel veel energie oplevert. Hierdoor is de Clean Green ideaal in onze juice cleanses.

Daarnaast zit er lekker veel ananas in de Sunrise, zodat deze juice je van binnen en van buiten laat stralen.

Wil je je juices thuisbezorgd hebben? Bestel ze dan online via http://mycJuicery.com

 

December 22, 2016
Tags: Blog