Goede wenkbrauwen laten je gezicht meer spreken. In de Brow & Lash bar van Moon Yoga Club is het creeren van de perfecte wenkbrauw pure wetenschap. Niets op gevoel, maar alles tot in de puntjes precies uitmeten.

Beauty consultant, Joyce Prinsen, heeft menig BN-er in haar klantenbestand. Ze is gespecialiseerd in the art of brow shaping en leidt je stap voor stap naar de perfecte wenkbrauw door Westerse en Oosterse technieken met elkaar te combineren.

De perfecte wenkbrauw in 8 stappen:

  1. Analyse – Ik mag plaats nemen op een heerlijk zacht bed in de brow & lash bar. Stap 1 is de analyse. Joyce neemt mijn hele gezicht in haar op. Ze kijkt naar de facial features, kleur van het gezicht, kleur van de wenkbrauwen, vorm van het gezicht en de conditie van mijn wenkbrauwen. We bespreken mijn wensen. Mijn wens is simpel: mooie volle wenkbrauwen, liefst perfect van vorm.
  2. Meten is weten– Met militaire pricisie meet ze mijn perfecte wenkbrauw op. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Met een penseel meet ze exact waar mijn wenkbrauw zou moeten beginnen. ‘Vanaf de neusvleugel langs de binnenste ooghoek: daar begint je wenkbrauw.’  Vervolgens berekent ze het bovenste puntje van het boogje door langs dezelfde neusvleugel een lijn te trekken over mijn pupil, daar zet ze het tweede stipje. Tot slot gaat de penseel langs de buitenste ooghoek. ‘Daar eindigt je wenkbrauw.’
  3. Verven– Joyce mixt een kleur en ‘kleurt’ de wenkbrauw in. Hiervoor gebruikt ze twee verschillende soorten verf. Een verf voor de langere haartjes en een verf voor de huid en de donshaartjes, zodat de brows voller ogen.
  4. Wax– Met een warme organic wax worden de haartjes verwijderd. Tot mijn verbazing doet dit helemaal geen pijn! Althans veel minder dan dat ik gewend ben, superfijn.
  5. Threading – Dit is een Oosterse techniek waarbij de haartjes worden verwijderd met touwtjes. En kunnen zelfs de kleinste donshaartjes aan de bovenkant worden verwijderd om een nog strakkere brow te tekenen.
  6. Pincet– Hier en daar wordt er nog een haartje geplukt.
  7. Schaartje– De finishing touch is het kammen van de wenkbrauwen en te lange haartjes worden bijgeknipt. Het resultaat? Een perfecte wenkbrauw.
  8. Aloe Vera– Joyce dept nog wat Aloë Vera rondom mijn ogen. Dit verfrist en kalmeert de huid, heel fijn.

Het resultaat kun je zien in de foto’s. Een frisse open blik. Dank je wel Joyce!

Wil je ook een perfecte wenkbrauw? We hebben een speciaal introductie aanbod voor iedereen die voor 31 januari een afspraak boekt in onze Brow & Lash bar:

** Package Deal € 29,50!!** (Normaal € 35,00)

Reserveer eenvoudig je treatment via onze MoonYoga Club app. Download hem vandaag nog.