De Herfst is het ideale moment voor een Detox. In de winter wil je lichaam ervoor zorgen dat je warm blijft en houdt het meer voedingsstoffen (en vet) vast. Je lichaam is dan in een soort rust toestand. Daarom is het goed om te zorgen dat jouw lichaam helemaal fit en vitaal is voordat het koude winterseizoen begint! Door je lichaam in de herfst te reinigen met een detox zorg je voor een goede basis voor de winter. Hierdoor is je weerstand in de koude maanden hoger, heb je meer energie en minder kans op een winterdepressie of -dip.

Waarom detoxen?

Detoxen is een perfecte manier om je lichaam als het ware te ‘resetten’. Het reinigt je organen en helpt je lichaam te ontdoen van gifstoffen. En hierdoor voel je je fitter en energieker. De voordelen van detoxen met een sapkuur van 100% koudgeperste sappen van MYC Juicery zijn:

 • Meer energie
 • Beter bestand tegen griep en verkoudheid
 • Minder last van vermoeidheid
 • Minder hoofdpijn
 • Beter bestand tegen stress
 • Beter bestand tegen een winterdepressie
 • Een gezond, slanker lichaam
 • Stralende huid en glanzende haren
 • Heldere frisse blik in je ogen

Detoxen in de herfst

Seizoensgroenten en -fruit geven je juist die voedingsstoffen die je nodig hebt in het jaargetijde dat gaande is. Boerenkool, bietjes, appels en peren zijn herfstgroente en vruchten bij uitstek. Zuiverend, lekker en gezond! MYC Juicery verwerkt deze verse biologische producten door de laatste techniek toe te passen op het gebied van koudgeperste sappen. In het hele process komt geen hitte vrij waardoor alle vitamines en mineralen behouden blijven. 1 flesje van 500 ml staat daarom gelijk aan het eten van 1,5 kilo groente en fruit. Het grote voordeel hiervan is, dat de meeste mensen tijdens de kuur weinig honger ervaren. Hierdoor is de sapkuur goed vol te houden en kun je daarnaast gewoon blijven werken en de dingen doen die je leuk vindt.

Hoe werkt een juice cleanse?

Een Juice cleanse, sapkuur, biedt het lichaam voldoende natuurlijke vitaminen, mineralen en veel microvoedingsstoffen. Wil je ook fit en vitaal de winter in? En een start maken met een gezonde levenstijl? Of gewoon wat extra zomerkilo’s kwijtraken? Kies dan voor een detoxkuur met biologisch, 100% coldpressed, handgeperst groentesap van MYC Juicery.

1-3 dagen Afbouw: Probeer zo min mogelijk koffie en alcohol te drinken. Vermijd suiker en eet zo veel mogelijk groene groente.

3-5 dagen: Detox: Kies voor een 3 of 5 daagse Juice Cleanse. Start de dag met een glas lauw warm water met het sap van een uitgeperste halve citroen en 3 healthy boosters: 100% ginger, Turmeric en Aloe Vera. Dit activeert je spijsvertering en ondersteunt het reinigingsproces. Gedurende de dag drink je 6 healthy cold pressed juices van 500 ml(!). Tussen door drink je uitsluitend water of kruidenthee.

1-3 dagen Opbouw: Na de kuur start je de eerste opbouwdag met een licht ontbijtje, zoals een smoothy of kwark met fruit en een handje noten. Eet zo veel mogelijk salades en probeer het drinken van koffie en alcohol zo lang mogelijk uit te stellen. Hello healthy system!

Is een Herfst Detox iets voor mij?

Beantwoord de volgende 6 vragen om hier achter te komen:

 1. Wil je energieker zijn en je fit voelen?
 2. Wil je (letterlijk en figuurlijk) beter in je vel zitten?
 3. Wil je meer bewust omgaan met voeding?
 4. Ben je toe aan een nieuwe, schone start?
 5. Wil je beter bestand zijn tegen griep en verkoudheid in de winter?
 6. Wil je een stralende huid en glanzende haren?

Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt, dan is een juice cleanse iets voor jou!

 

Of Reserveer je cleanse online, mail info@moonyogaclub.com, kom langs bij Moon Yoga Club of bel 072-7436011.