18 februari heeft Nina Olsson heeft haar Bowls of Goodness gepresenteerd bij Moon Yoga Club. Het kers verse kookboek dat in januari dit jaar is gelanceerd, is nu al door Woman’s Health UK uitgeroepen tot het vegetarisch kookboek van 2017.

Onder het genot van coldpressed juices en een paar overheerlijke recepten uit het kookboek, deelde Nina haar passie voor eten en mindful living.  Ze reist de hele wereld over om lezingen te geven en nieuwe inspiratie op te doen. Hierin vallen haar een aantal dingen op;

‘Mensen posten veel minder foto’s uit sterrenrestaurants, maar veel meer van homemade gezond eten. Daarnaast is aandacht voor healthy food en mindful living een wereldwijde trend. Dit zien we ook terug in onze sociale contacten. Mensen gaan niet meer naar een bar om nieuwe mensen te ontmoeten, maar naar sportclubs of Yoga centra, zoals Moon yoga Club.’ -Nina Olsson. Nina is met 120.000 instragram volgers een instragram ster en trendsetter op het gebied van food en travel.

En het leuke? Je krijgt het kookboek Bowls of Goodness nu helemaal gratis bij een membership van Moon yoga Club. Er is al een Yoga Once a Week membership vanaf 39 euro per maand. Actie loopt tot en met 31 maart.

Lees hier het recept Loyal Lentil Chilli uit Bowls of Goodness.

 

March 08, 2017