Ons lichaam beschikt over een fantastisch zelfreinigingssysteem. Dagelijks neutraliseert en elimineert je lichaam schadelijke gifstoffen. Maar ons hedendaagse dieet bevat eigenlijk te veel schadelijke gifstoffen, zoals dierlijke eiwitten, koolhydraten, E-nummers, bestrijdingsmiddelen, onnatuurlijk giftstoffen, antibiotica, suiker, zout, verzadigde vetten, cafeïne en alcohol. Je lichaam raakt overbelast en kan de overvloed aan gifstoffen minder effectief verwerken. Het overschot van gifstoffen wordt dan opgeslagen in je lichaam. Je kunt hierdoor last krijgen van diverse klachten zoals vermoeidheid, een doffe huid en ontstekingen.

Volgens experts helpen ontgiftingskuren, zoals een juice cleanse, bij het versterken van je immuunsysteem en bij het voorkomen van langdurige en ernstige ziektes. Tijdens een juice cleanse, ook wel sapkuur, wordt het zelfreinigingssysteem ingezet om de eigen organen te reinigen in plaats van gifstoffen die via de voeding binnenkomen. Ook als je al jarenlang supergezond eet, kan het geen kwaad om van tijd tot tijd je lichaam te ‘detoxen’. Je kunt een detoxkuur zien als een steuntje in de rug voor je lichaam.

Boost je immuunsysteem

Een sapkuur geeft je immuunsysteem een boost en daardoor draagt het bij aan het voorkomen van ziektes. Ook is je lichaam met een optimaal immuunsysteem beter in staat om gifstoffen te lijf te gaan. Kortom: met een detox kuur maak je je lichaam van binnen schoon. Je geeft je interne ecosysteem de kans om te resetten, je lichaam te ontgiften en vanaf een fris en schoon ‘nulpunt’ weer aan de slag te gaan.

10 voordelen Juice Cleanse

  1. Je elimineert opgeslagen afval en gifstoffen.
  2. Boost je immuunsysteem en draagt bij aan het voorkomen van ziektes.
  3. Je verliest overtollige kilo’s.
  4. Na een detoxkuur ervaar je een verminderde behoefte aan snacks, alcohol en snoep.
  5. Je maag krijgt de kans om kleiner te worden, wat weer helpt bij gewichtsbeheersing.
  6. Na een detoxkuur hebben mensen meer energie en een beter slaapritme.
  7. Het zorgt voor een betere doorbloeding door het zuiveren van je lever, nieren, lymfeklieren en bloed.
  8. Verlaagt je bloeddruk.
  9. Je huid, ogen en haar zien er frisser en levendiger uit.
  10. En tot slot zul je een algeheel ‘schoon’ en gezond gevoel ervaren.

Eeuwenoude traditie in een nieuw jasje

Ontgiftingsprogramma’s zijn al duizenden jaren oud en algemeen geaccepteerd in vele westerse en oosterse culturen. De reinigende processen van een detox verbeteren de algehele vitaliteit. Een detox kuur kun je zien als een sleutel tot een gezond en gebalanceerd leven. Door te detoxen met een Juice Cleanse van Moon Juicery drink je gedurende kuur alleen cold pressed juices. Dit is een techniek waarbij er geen hitte aan het verwerkingsproces te pas komt. Alle vitamines en mineralen blijven hierdoor behouden. 1 flesje 500 ml koud geperst sap staat gelijk aan het eten van 1,5 kilo groente en fruit.  Op een dag drink je 6 sappen van 500 ml. De meeste mensen ervaren geen honger tijdens onze kuren.

Wil je een keer ervaren wat een Juice Cleanse voor jouw gezondheid kan doen? Bestel hem dan vandaag nog online >  Of kom langs in onze studio.