Wij organiseerde afgelopen zondag onze allereerste Vision Board High tea om samen met onze community, aan de vooravond van 2023, op een krachtige manier onze dromen te visualiseren in de vorm van een vision board. Deze was geheel gratis voor Moon Members! Wat een prachtige energie ontstond er tussen de deelnemers. 

Vision Board High TeaVision Board High TeaVision Board High Tea

Door middel van een gerichte meditatie/ceremonie maakten we contact met het hart om van daar uit een visualisatie binnen te laten komen over jouw verlangens in de toekomst. Het mooie is namelijk dat jouw onderbewustzijn het verschil niet weet tussen iets dat daadwerkelijk in het nu afspeelt of in de toekomst. Door je dromen te visualiseren ga je daardoor al in de energie zitten van jouw droombeeld. Hierdoor kom je in een hoge frequentie om te gaan ontvangen vanuit het universum - ook wel de oneindige intelligentie. YOU DON’T CHASE YOUR DREAMS, YOU ATTRACT YOUR DREAMS
vision board high teavision board high teamanifesteren
Aansluitend bleven we in deze verhoogde energie en gingen we vanuit deze helderheid ons vision board maken. Een Vision Board maken is een hele krachtige tool om  intenties te zetten en te manifesteren.
 
Waarom?
De hersenen leren op verschillende manieren:
Door herhaling en door associatie van beelden en ervaringen.
Doordat je jouw intenties visueel maakt maken de hersenen nieuwe neurologische
verbindingen aan. Ze koppelen beeld bij je intenties waardoor je makkelijker kan voelen hoe HET kan zijn. Je trekt jouw intenties naar je toe als een magneet omdat je de intentie nu makkelijk kan koppelen aan een emotie. En hoe hoger de emoties, hoe sneller de trilling, hoe sneller het JOU aantrekt.
vision board high teavision board high teavision board high tea

Simpel gezegd omdat jouw hersenen leren van:

1: Herhaling

2. Associatie van beelden en situaties

Hierdoor zijn je hersenen in staat nieuwe neurologische verbindingen aan te gaan maken. Daardoor kan je makkelijker voelen hoe het zou zijn in de situatie waar je naar toe wilt.

Het gaat bijna als vanzelfsprekend op deze manier een ‘film’ af te spelen in je hoofd van de situatie waar je naar toe wilt. Jouw onderbewustzijn weet namelijk het verschil niet tussen een beeld dat jij in je mind creert  of een beeld  dat zich daadwerkelijk in het nu afspeelt.

vision board high teavision board high teavision board high tea

Plaats het Vision Board na afloop op een zichtbare plek in huis, laat het verder los en droom er regelmatig bij weg, om het magnetische veld er omheen zijn werk te laten doen.

Je kan het vision board ook bewust een aantal maanden opbergen en ik kan je verzekeren dat als je het board er dan weer bij pakt het je zal verbazen dat je inmiddels je vision board  al voor een deel aan het leven bent.

Een vision board kan je ook gebruiken bij het mediteren. Je plaats het bord voor je, duikt er als het ware in en na ongeveer 2 min sluit je je ogen en begin je aan je meditatie waarbij je het visionboard blijft visualiseren. Op deze manier ga je dus met de visualisatie van de toekomstige jij, de meditatie in.

vision board high teavision board high tea

Een vision board helpt omdat je door het visualiseren van jouw droom het concreet wordt. Wat mag erop en wat niet. Dat bepaal jij. Soms worden de gekozen beelden pas later in de toekomst duidelijk. Of herinner je je later dat wat je al eerder op je vision board hebt geplaatst. De beelden op jouw visionboard motiveren jou om een gericht plan te maken en in actie te komen.
Het activeren van jezelf is een belangrijk onderdeel van dit creatieve proces. Bij het visualiseren van jouw mooiste 2023 hoort wat ons betreft ook het vieren van het leven, vol uit, onbeschaamd genieten gewoon omdat jij jij bent. En het kan! Dit is een kwestie van doen. Daarom hebben we aansluitend na het maken van het visonboard met elkaar genoten van een luxe high tea aan witgedekte tafels onder de magnolia bomen in onze Panorama Area geheel gestyled in de Moon Yoga Club sfeer.
Wil je ook een keer gratis deelnemen aan een Moon Yoga Club event? Word dan Moon Member en wie weet zien we jou op het volgende special event!