Lieve mensen, ik heb met plezier en toewijding aan de eerste voetstapjes van Moon Yoga Club gestaan met Irene en ik heb een hele mooie yogaschool door allerlei weersomstandigheden heen zien gaan. Klein, groot, supergroot, corona, knus, en toen ben ik na jaren weer even bij Moon Yoga Club geland. Daar heb ik veel lessen gegeven, waarvan de zondagochtenden (3 lessen) mij dierbaar zijn geweest. Mooie workshops mogen geven en de Yoga Nidra.
Vanuit een teacher training school, was Moon Yoga Club ook weer naar iets nieuws aan het toegroeien, en juist het vernieuwende van dit alles is heel erg mooi. Zo kwam ik weer op de woensdagochtend, omdat dit perfect zo uitkwam. 
Ondertussen heb ik natuurlijk naast yoga niet stil gezeten en ben verder gegaan in de advocatuur, wat ik op een nieuwe manier aan het ontdekken ben. Daarnaast heb ik weer een half jaar een mooie woensdagochtendles mogen invullen, waarbij ik heb genoten van nieuwe en oude gezichten en hele nieuwe collega’s in een hecht team. Ondertussen staat mijn leven even op een T-splitsing, waardoor ik Moon Yoga Club heb laten weten, heel even afstand (een stapje terug, of vooruit te nemen) en vanuit een andere view te gaan voelen waar ik sta. Dit valt mooi samen met de overgang van het oude jaar naar het nieuwe jaar en omdat mijn laatste yoga les in het water valt (door drukte), hebben wij besloten een kerstspecial te organiseren, waar ik mijn laatste yin/nidra les zal geven, voordat ik verder reis.
Ik zie dit niet als afscheid, maar als een nieuw begin, waarbij je nooit weet of je elkaar om de hoek weer tegen komt. Ik ben voorlopig in mijn kantoor (Leefrecht Advocatuur) te vinden en in mijn tweewekelijkse blogs in Flessenpost en wellicht in specials bij Moon Yoga Club, maar dan niet meer op wekelijkse basis, maar als het een keer spontaan zo uitkomt. Ik wens Irene, Karen en alle yogi’s en yoga collega’s een heel fijn uiteinde en alvast gelukkig nieuwjaar. Maar, misschien zie ik jullie wel op de kerstspecial. Klik hier om je daarvoor aan te melden.
Veel liefs,
Godaya Komen
December 21, 2022