Volle Maan met gedeeltelijke maansverduistering

De volle maan van 15 augustus krijgt een gedeeltelijke maansverduistering waardoor het lijkt alsof iemand er een hapje uit genomen heeft. De maan is er altijd, waar je ook bent. Ze is regelt grote natuurlijke processen. Krachtig genoeg om hele oceanen in beweging te brengen. Als het volle maan is, is de invloed van de maan het meest voelbaar. De maan staat dan het dichtst bij de aarde. 

De volle maan van aanstaande donderdag is de volle maan van de wijsheid. Je tolerantie zal getest worden. Soms is het loslaten van de veiligheid van oude patronen intens. Probeer hier mindful naar te kijken en te accepteren dat het tijd is voor iets nieuws in je leven. Vertrouw op je intuïtie en focus op datgene wat jou energie geeft. ‘Focus on new life’

Deze volle maan staat in verbinding met de Galblaas Meridiaan. is een van de 12 belangrijkste meridianen in de traditionele Chinese geneeskunde. De galblaasmeridiaan beheerst ook de functies van de hersenen en het beenmerg; die op haar beurt verantwoordelijk is voor het aanmaken van nieuwe cellen. De galblaas meridiaan geeft initiatief om orde te scheppen in je lichaam en in je hoofd. Daarom is het een perfecte tijd om je ideale leven te visualiseren op het gebied van werk, vakantie, partner, werksituatie of wat dan ook. Zit er een energie blokkade in je galblaas meridiaan, dan heb je moeite om besluiten te nemen. Fysieke klachten kunnen zijn; hoofdpijn aan een zijde, heup en lage rugpijn en misselijkheid.

Fysiek kun je de krachten van deze volle maan positief versterken door dynamische yoga lessen te volgen waarbij je gaat zweten. En veel groen voedsel te eten.

Voor de volle maan van 15 augustus organiseert Moon Yoga Club  donderdag om 10.15 uur een speciale Full Moon Healing Yoga Les van Irene le Roy met ademhalingsoefeningen en yoga houdingen specifiek gericht op de Galblaas meridiaan. Deze yoga les stimuleert deze energiebaan en laat de Chi hier optimaal stromen.

Reserveer je mat via onze app>

Namaste,

Irene