De volle maan van dinsdag 1 augustus heeft als thema visualize a new life. De maan is er altijd, waar je ook bent. Ze is regelt grote natuurlijke processen. Krachtig genoeg om hele oceanen in beweging te brengen. Als het volle maan is, is de invloed van de maan het meest voelbaar. De maan staat dan het dichtst bij de aarde. Het is een supermaan. Hierdoor staat deze dichter bij de aarde en wordt de energie versterkt. 

De supermaan van maandag 1 augustus is de volle maan van de wijsheid. Je tolerantie zal getest worden. Soms is het loslaten van de veiligheid van oude patronen intens. Probeer hier mindful naar te kijken en te accepteren dat het tijd is voor iets nieuws in je leven. Visualiseer jouw ideale leven. Wat ben je aan het doen? Met wie ben je? Waar ben je? En hoe voel je je als alles gaat zoals je wilt? Met name dit laatste zorgt voor meer focus in de juiste richting. Maak tijd voor datgeen wat jou het meest gelukkig maakt. Vertrouw op je intuïtie en focus op datgene wat jou energie geeft. Visualize a new life. 

Deze volle maan staat in verbinding met de Galblaas Meridiaan. is een van de 12 belangrijkste meridianen in de traditionele Chinese geneeskunde. De galblaasmeridiaan beheerst ook de functies van de hersenen en het beenmerg; die op haar beurt verantwoordelijk is voor het aanmaken van nieuwe cellen. De galblaas meridiaan geeft initiatief om orde te scheppen in je lichaam en in je hoofd. Daarom is het een perfecte tijd om je ideale leven te visualiseren op het gebied van werk, vakantie, partner, werksituatie of wat dan ook. Zit er een energie blokkade in je galblaas meridiaan, dan heb je moeite om besluiten te nemen. Fysieke klachten kunnen zijn; hoofdpijn aan een zijde, heup en lage rugpijn en misselijkheid.

Fysiek kun je de krachten van deze volle maan positief versterken door de Full Moon Healing Yoga les te volgen. En veel groen voedsel te eten. 

Voor de volle maan van dinsdag 1 augustus organiseert Moon Yoga Club dinsdagochtend 9 uur uur een speciale Full Moon Healing Yoga Les van Samanta met ademhalingsoefeningen en yoga houdingen specifiek gericht op de Galblaas meridiaan. Deze yoga les stimuleert deze energiebaan en laat de Chi hier optimaal stromen.

Reserveer je mat hier>

Atma Namaste,

Irene