Volle maan 31 maart

De maan is er altijd, waar je ook bent. Ze is regelt grote natuurlijke processen. Krachtig genoeg om hele oceanen in beweging te brengen. Een menselijk lichaam bestaat voor 65% uit water en ook ons menselijk lichaam reageert op de maan. Als het volle maan is, is de invloed van de maan het meest voelbaar. De maan staat dan het dichtst bij de aarde. Alleen tijdens volle maan staat deze signature yoga les op het rooster. 

Zaterdag 31 maart 10.15 zal Daniela Furst-Walter een Full Moon Healing yoga les begeleiden waarbij de krachten van deze volle maan positief versterkt worden op ons lichaam. Een volle maan is het moment om ruimte te geven aan nieuwe ideeën en los te laten wat niet meer bij je hoort. Creeër ruimte en hou vast aan hetgeen dat jou blij maakt. Focus op het positieve. Dit zal je helpen keuzes te maken, die echt bij je passen, in het dagelijks leven.  

Sitar

Tijdens de Full Moon Healing Yoga les zal beeldend kunstenaar Ad Groot de Yoga les muzikaal omlijsten met klassiek Indiase muziek. Raga’s vormen de melodische basis van klassieke muziek in Noord-India, Pakistan, Nepal en Bangladesh. Raga betekent ‘dat wat de geest kleurt’. De kleur staat voor het oproepen van een bepaalde emotie of stemming. De beeldend kunstenaar Ad Groot  ‘ademt’ Indiase Klassieke Muziek.

Ad Groot

Ad is geboren in Bergen en schildert hier. Bovendien wijdt hij zich bijna heel zijn leven aan de sitar. Met dit lyrische snaarinstrument vertolkt hij de schat aan emoties die zo kenmerkend is voor de Indiase khayal-traditie. Het beheersen van verfijnde melodische en complexe ritmische patronen werd tijdens Ad’s langdurige verblijf in Parijs onder meer getraind onder leiding van maestro Kushal Das.

Wanneer: Zaterdag 31 maart

Tijd: 10.15-11.15 uur

Prijs: Gratis voor All You Can Yoga & Once a week Abonnees,

of een strip van je strippenkaart of losse yoga les a € 15,-