Sacred Sun Salutations

Stem af op een hogere frequentie tijdens deze sacred practice gegeven door Daniela Furst-Walter.

Moon Yogi Daniela zal deze bijzondere les openen met de Ashtanga openings prayer uit dankbaarheid richting alle leraren en studenten die zorg hebben gedragen voor de overlevering van de Ashtanga en dankbaarheid dat ook wij alle voordelen kunnen ervaren. Het chanten van deze Mantra, die uitgevoerd wordt in het Sankriet, heeft een zuiverende werking op de ruimte om ons heen, verlaagt je hartslag en brengt je dichterbij jezelf. Een sacred voorbereiding op de yoga les die komen gaat.

Sun salutations zijn het eeuwen oude geheim voor een energieke start van je dag. De Zonnegroet, ook wel Sun Salutation of Surya Namaskar genoemd. Een Zonnegroet bestaat uit een serie yogaposes die vloeiend, in een serie worden uitgevoerd. Duizenden jaren geleden gebruikten yogi’s de Zonnegroet om de zon te eren. Wist je dat je bij de Zonnegroet maar liefst 140 spieren gebruikt? Op het ritme van je ademhaling voer je de bewegingen uit. Bij vrijwel alle opwaartse bewegingen adem je in. Bij alle neerwaartse bewegingen adem je uit. De Sun salutations doe je ruim 30 minuten met verschillende variaties. Hoewel het in het begin misschien herhaling lijkt, helpt de vaste opzet met het vinden van je flow en je routine diepgaander te beleven. 

Deze pop-up yoga practice wordt afgesloten met een ocean of Ohms van 10 minuten! Veel van de religies in de wereld geloven dat de creatie van het universum zoals wij dat kennen begon met een geluid. De klank Ohm bevat de vibraties van dat geluid. Elke keer als we OHM chanten, maken we een connectie met de eeuwige vibratie die er is sinds het begin van alle dingen en die de creative bron van energie achter alles wat bestaat is. Door deze mantra 10 minuten te chanten in je eigen ritme werkt de vibratie helend op je energie lichaam. 

Na afloop is er stilte. Ervaar de rust en ruimte in jezelf. 

Namasté. 

En het allerleukste? Deze Pop up class is gratis voor Moon members of een strip van je rittenkaart. Niet leden betalen € 15 voor deze Sacred Sun Salutations.

Wanneer: Zaterdag 16 november

Tijd: 9.00-10.00 uur

Docent: Daniela Furst-Walter

Wist je dat je met een Moon membership onbeperkt gebruik kan maken van 27 yoga, meditatie en pilates lessen per week? En dit voor slechts € 59 per maand! Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app.