Teacher Training

Met veel trots kunnen we vertellen dat er deze zomer 37 Yoga docenten hun diploma hebben behaald bij Moon Yoga Club. De studenten kwamen uit de hele wereld; Afrika, Duitsland, Frankrijk en alle uithoeken van Nederland. Maar Bergen is een paar Yoga Teachers rijker! De studenten zijn deze zomer opgeleid door internationale Yoga Teachers Marcel van de Vis en Anat Geiger, beide persoonlijke assistenten van Paul en Suzy Grilley, de founders van de populaire vorm Yin Yoga en functional Yoga. 

Functional Vinyasa

Deze zomer boden zij hun signature 200 uur Yin Yang opleiding aan in Bergen. Deze bestond uit twee intensieve modules van 100 uur. 100 uur Yin met aandacht voor de ontspanning, Chakra psychologie, anatomie en fascia. En 100 uur Functional Vinyasa met de focus op Yoga filosophie, anatomie en het geven van een actieve yoga flow. 37 deelnemers volgden de opleiding en ontvingen hun Yoga Alliance certified Yoga Teacher Certificaat.

Dit is het tweede jaar dat Yoga Garden hun opleiding bij Moon Yoga Club aanbiedt. En de data voor komende zomer zijn bekend!!

De Yin Yang opleiding is zomer 2019 bij Moon Yoga Club te volgen:

8 - 21 juli Module 100 uur Functional Vinyasa 

5 - 18 augustus 100 Yin

Yin Yang Teacher Training

Meer informatie over de opleiding vind je op deze website onder het kopje teacher training. 

Assisted Yin

Heel bijzonder om zo veel internationale kwaliteit binnen moon Yoga Club te mogen ontvangen. Beginnende en zeer ervaren yogi's volgden de opleiding. Ik vond het een voorrecht om met deze mensen te mogen studeren. 

Namasté Irene