Rebalance your energy body
Iedere workshop heeft iets speciaals. We staan inmiddels over de helft van de aangegeven workshops heen en zijn op weg naar Finding your true north! Het is een route en die route hoeft niet perse iedere keer door dezelfde mensen bewandeld te worden. Finding your true north is soms als het wandelen van de Santiago del Compostela. Je loopt samen en je loopt alleen. Het is een pad en je komt hier en daar weer mensen tegen, die je tegen moet komen, je loopt in een groep, je loopt alleen verder en dan loop je weer in een groep. Zo klopt steeds alles en dit maakt het wonderlijk.

De workshop Rebalance your Energy gaf een praktische toolkit om je energie weer in belans te brengen en dichter tot jezelf te komen. En dit is de sleutel om je energieker te voelen. Wanneer je je futloos voelt heeft dit veelal een psychische oorzaak. Mensen die werken vanuit hun passie hebben eindeloos veel energie. Niet omdat het supermensen zijn, maar omdat ze hun werk of wat ze doen zo leuk vinden dat het ze energie geeft in plaats van dat het energie kost. Door te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent word je energieker. Werken met chakra’s, met meridianen, met klanken, zelfmassage en yoga door middel van mindfulness geeft een kapstok om jezelf beter te begrijpen.

Uniek
Een rode draad bij de workshops, die zich laat zien, is dat iedereen op zoek is naar het stukje ‘unieke’ van zich zelf. Dit laat zich overigens niet alleen in de workshops zien, maar ook in diverse yoga lessen. Mensen komen binnen met een verhaal en ze ontvluchten even de waan van de dag om met zich zelf te zijn. Een yoga uurtje, of een yoga workshop geeft hier grote mogelijkheden toe. Soms heel snel tussen de tijd door – erin en eruit –  en soms dus uitgediept van mens tot mens in respect naar elkaar. Zo heb ik al vele boeiende gesprekken met mensen gevoerd over hun levens.

Healing
Een andere rode draad bij de workshops zover is het verlaten van de zaal met een lichter of helderder gevoel. Het gevoel weer dichtbij jezelf te zijn, zodat je het leven aan kunt met alle uitdagingen en druktes van de dag. Hierbij een steentje bijdragen door in diepte door te werken op iemands onderbewuste of in de energie geeft voldoening en ik kan niet wachten op Finding your True North om mensen healing te geven voor betere uitlijning op zich zelf.

200-urige teacher training
Wij zijn blij en verwonderd dat mensen met zich zelf aan de slag willen en vanuit Moon Yoga bieden we dan ook een heel gedifferentieerd pad aan. Naast yogalessen, prive afspraken, verdiepende workshops komt er nu ook een opleidingstraject. Ben je positief aangeraakt in de wereld van energie, zelf onderzoek, yoga als passie en de wens dit door te geven vanuit je eigen stem…., houdt dan de komende tijd onze website in de gaten, want er is een mooie 200-urige teacher training in de maak, waarin zowel het Indiase/Ayurvedische systeem als het Chineze energetische systeem, als ook de yoga klassiekers worden uitgediept en je via mindful yin en self healing vinyasa je yoga practice verdiept en leert door te geven. Een workshop geeft klank en kleur en richting en een zetje in de rug. Een diepgaande training geeft commitment op een mooi yogi pad, dat je dichter brengt naar Finding your True North, of: Finding your True Yoga. Je leert je energie steeds meer vanuit je eigen kracht te transformeren en in balans te brengen en wordt opgeleid tot veelzijdig yoga docent met een eigen stem. Meer info volgt.

Find your true north 14 januari
Wil je meer in contact komen met je intuitie? Meld je dan aan voor de workshop Find Your True North op 14 januari. Met inzichten vanuit de ziel psychologie leer je in deze workshop in contact te komen met je jezelf. Je ontdekt hoe je ziel met jou communiceert en hoe je dat kunt herkennen. Je leert deze verbinding maken en te bestendigen. Hiervoor worden verschillende technieken gebruikt waaronder een licht healing. Je zal krachtiger en positiever in het leven staan. Dit helpt je keuzes te maken die echt bij je passen.

Er zijn al aanmeldingen van mensen uit Nederland en Duitsland en het krijgt hierdoor een internationaal tintje, waardoor de workshop deels Engelstalig zal zijn. Je bent van harte welkom.

Namasté Godaya, Yoga docent & Personal Coach Moon Yoga Club

Schrijf je hier in voor de workshop Find your true north op 14 januari >

 

December 12, 2016
Tags: Blog