De nieuwe maan van de 21 maart is om vele redenen een speciale dag. Deze nieuwe maan staat voor  een nieuw begin, een tijd om te resetten en opnieuw te beginnen. Maar het is ook een dag die je kan helpen jouw True North te vinden.

Het is tijd voor reflectie en je te herinneren wat echt belangrijk voor je is. Waar sta je voor? waar geloof jij in? Wat wil je in je leven brengen of delen met anderen? 

De nieuwe maan is een tijd van vernieuwing en staat voor een frisse start. De nieuwe maan van de 21 maart is de perfecte tijd om intenties te zetten en na te denken over wat je in je leven wilt manifesteren. Stel jezelf de volgende vragen: 

  • 'Wat wil ik bereiken?
  • Wat moet ik doen om daar te komen?
  • Welke stappen moet ik ondernemen?

Sta tijdens de Nieuwe Maan van 21 maart even stil ​​bij jezelf om ervoor te zorgen dat je op de goede weg bent. Probeer eerlijk tegen jezelf te zijn en de balans op te maken van waar je staat, Maak het besluit welke richting je op wilt. Het is de perfecte dag om een ​​visie voor je leven te creëren en stappen te ondernemen. De energie van deze nieuwe maan zal je hierin ondersteunen. 

De nieuwe maan van de 21 maart is ook een goed moment om contact te maken met je intuïtie en je opnieuw te verbinden met jouw True North. Door even de tijd te nemen om stil te zitten. Ja, ook al is het maar 5 minuten. Concentreer hierbij op je ademhaling. Alle antwoorden die je zoekt zijn opgeslagen in jezelf en door meditatie maak je contact met je innerlijke wijsheid en verkrijg je inzicht in wat echt belangrijk voor je is, je innerlijke waarden en overtuigingen. 

Jouw True North is de richting die je in het leven wilt inslaan, waar je doet wat je leuk vindt, de wereld een beetje beter maakt, je bent er goed in en je kan er je brood mee verdienen. Het is het pad dat je wilt volgen, de doelen die je wilt bereiken en het leven dat je wilt creëren. Door contact te maken met je intuïtie en te luisteren naar je innerlijke stem, kun je beginnen jouw True North te volgen en komt alles in een flow. Het is een proces dat zich stap voor stap zal ontvouwen. 

Door contact te maken met je intuïtie en te luisteren naar je hart, kun je connecten met jouw 'True North'  en beginnen met het leven te leiden dat je wilt. En te vertrouwen op de stem van je hart. Dit vraagt soms wat moed.

Zondag 26 maart geef ik een workshop Find Your True North. Deze 1,5 uur durende workshop is speciaal ontworpen om je te helpen jouw True North in het leven te ontdekken en je eigen unieke pad naar succes te vinden. Door middel van verschillende interactieve oefeningen onderzoek je jouw waarden, doelen en dromen. En je leert hoe je deze kunt afstemmen op jouw huidige situatie. En het leuke? Deze is gratis voor Moon Members! Ja, ik wil meer informatie > 

Liefs Irene

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf.