Mijn naam is Jose van de Grootevheen (1981) en ik geef Kundalini Yoga bij Moon Yoga Club.

Mijn lessen zijn een compleet pakket van asanas (houdingen), pranayama (ademhaling), meditatie, mantras (combinatie van vibrerende geluiden), mudras (handposities), bandhas (lichaamsslot) en ontspanning. Iedere les is totaal verschillend. De lessen hebben alle facetten in zich die nodig zijn om de verschillende blokkades in ons lichaam te doorbreken om zo de deur te openen naar de weg van verandering.

De lessen kunnen een beetje anders zijn dan dat je gewend bent en kunnen je op verschillende vlakken uitdagen. Ik zou zeggen onderga het en ervaar het. Voel wat voor een uitwerking het voor jou heeft!

Naast het verzorgen van de verschillende yogalessen bij Moon Yoga Club kunt u bij mij ook terecht voor een ademwerk sessie of een prive yogales op maat. Doordat er één op één wordt gewerkt kan men zich nog sneller door lichamelijke, emotionele en mentale blokkades bewegen. Een mooie aanvulling naast het volgen van de groepslessen!

Maandag avond verzorg ik de yoga lessen. Reserveer je mat>

En 5 maart start ik een basis cursus Kundalini Yoga. Klik hier voor meer informatie> 

 

February 06, 2017
Tags: Blog