Carolien Wierda

Vanaf aanstaande maandag staat Carolien weer op het Moon Yoga Club rooster!

Calm your mind and body.
Deze Stress Relief Yoga richt zich op het ontspannen van het lichaam in rust houdingen. Het is een aanvulling op de actieve lessen en zal je op een andere manier uitdagen. Deze Yin yoga les richt zich op het ontspannen van het lichaam en is geschikt voor alle niveaus. Deze yoga les is vooral gunstig voor de verbetering van de flexibiliteit, rust en symmetrie. In combinatie met mindfullness is het een rustgevende les die spanning en stress verlicht. Ontdek de kracht van volledige overgave en loslaten. 

Mijn stijl van lesgeven is oprecht, ‘down-to-earth’ en is verankerd in o.a. de traditionele Chinese geneeskunde, waar het lichaam, emoties en geest worden gezien als één geheel, waarin alles met elkaar in verbinding staat. Ik voer de filosofie van mijn yogameesters Paul Grilley en Bernie Clark door in mijn lessen. Elke persoon is uniek qua anatomie, verleden en heden en daarom is respectvolle, persoonlijke aandacht voor ieders eigen verhaal mijn uitgangspunt. Tijdens mijn lessen is het mijn doel om je, precies zoals je bent, helemaal thuis te laten voelen. Ik nodig je dan ook uit om in alle eerlijkheid en met compassie te luisteren naar je lichaam en geest om meer ruimte te creëren. Ruimte om je fysiek en geestelijk krachtig te voelen. Ruimte voor een diepere verbinding met jezelf en anderen om je heen.

Doe je mee? 
Je reserveert eenvoudig een live stream les via de gratis Moon Yoga Club app. 

1. Download de Moon Yoga Club app.
2. Reserveer de les. 
3. Je ontvangt 15 minuten voor aanvang van de les een mail met een link waarmee je kunt deelnemen aan de live stream les. 

Wanneer je een Moon Membership afsluit heb je onbeperkt toegang tot alle live stream lessen, onbeperkt toegang tot Open Air Yoga lessen en exclusief toegang tot de yoga video's voor slechts €15 per week! Join us en kies voor het Moon Membership.
Ja, ik wil het moon Membership >

May 10, 2020