Moon Yoga Club presenteert Aïsha Zafirah met haar New Moon Crystal Soundbath.  Het kristallen klanschalen soundbath tijdens de nieuwe maan is een diepe klankmassage voor lichaam en ziel, waarbij de zuivere klanken chakra's balanceren, het (energetisch) lichaam zuiveren en leiden tot een diepe ontspanning.

Aïsha Zafirah maakt tijdens het soundbath gebruik van kristallen klankschalen, soundtubes, tinghsa, drum, en zang. Tijdens het soundbath zal zij je begeleiden in een meditatie/visualisatie welke specifiek is afgestemd op de Nieuwe Maan welke die dag in Schorpioen staat.

De energie van deze maan staat voor een nieuwe start, een emotionele make-over en biedt ons de kans om een nog diepere verbinding met onszelf aan te gaan.
De intense en oprechte verbinding die je tijdens het soundbath met jezelf aangaat, doordat je de tijd maakt om naar je intuïtie, innerlijke stem en kracht van je hart te luisteren, ondersteunt je in het verhelderen van je persoonlijke energie en vergemakkelijkt het hebben van een gelukkiger en gezonder leven (doordat je vanuit de connectie met je hart keuzes maakt die met jou resoneren). De frisse start die deze Nieuwe Maan met zich meebrengt heeft haar focus op jouw persoonlijke kracht, intuïtie en zelfontwikkeling en persoonlijke kracht.

Wanneer: Zaterdag 18 november

Tijd: 14.00-15.30 uur

Prijs: € 20,-

Reserveer je mat via de Gratis Moon Yoga Club app of bel de studio 072-7436011.