Gedurende de Kunsttiendaagse wordt Moon Yoga Club omgedoopt tot Art Gallery waar kunstenaars Ron Moret, Kees Tijm en Roland Pieter Smit exposeren. De expositie bestaat uit een zeer gevarieerde collectie van imposante objecten, olieverfschilderijen, fotografie en handgemaakte wandkleden.

De verrassende objecten van Ron Moret zijn een resultaat van zijn verzamelwoede. Hij maakt combinaties van spullen die hij tegenkomt op vlooienmarkten. Inmiddels heeft zijn werk gehangen in Parijs en Helsinki en exposeert hij internationaal. Het werk van Kees Tijm is expressief, verhalend, fantasievol en kleurrijk. Tijm wordt geïnspireerd door zijn reizen in voornamelijk Azië, maar ook door de dagelijkse dingen van het leven. Het project Wolwaeren van Roland Pieter Smit bestaat uit een serie van zeven verschillende kleden. De dekens van Wolwaeren worden op Texel op speciaal ontwikkelde houten weeframen gemaakt door mensen met verstandelijke en lichamelijke beperkingen. Het project geniet internationale faam en komt direct van een grote design beurs in Antwerpen.

Moon Yoga Club opent de Kunsttiendaagse met een workshop Persoonlijk Leiderschap op zaterdag 15 oktober. Creativiteit en creatiekracht staan in deze middagworkshop centraal. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Tot zondag 23 oktober kunnen bezoekers een Yogasessie volgen in het hart van de expositie van Bergens meest gevraagde kunstenaars. Meer informatie over de Workshop Persoonlijk Leiderschap lees je hier (https://moonyogaclub.com/workshop-persoonlijk-leiderschap) of kom langs in de studio.

Het bericht Moret, Tijm en Smit exposeren in Moon Yoga Club. verscheen eerst op MOON YOGA CLUB.

October 03, 2016
Tags: Blog