Meet the teacher Carolien

Ik vind het heerlijk om als yogadocent deel uit te maken van Moon Yoga Club omdat er vanuit dezelfde solide basis -functionele yoga- ruimte is om je persoonlijke touch aan je lessen te geven. Dat maakt dat de lessen heel authentiek en persoonlijk zijn.

Ik hou ook erg van de ‘community-vibes’ die ik ervaar in de studio . Veel van de leden ken ik inmiddels al een paar jaar en ook nieuwe leden ervaren al gauw dat Moon Yoga Club méér biedt dan alleen een yogales in een studio. Verbinding, gezelligheid en aandacht voor ieder individu staan echt centraal en dat merk je! ❤️

Mijn stijl van lesgeven is oprecht, ‘down-to-earth’ en is verankerd in o.a. de traditionele Chinese geneeskunde, waar het lichaam, emoties en geest worden gezien als één geheel, waarin alles met elkaar in verbinding staat. Ik voer de filosofie van mijn yogameesters Paul en Susy Grilley en Bernie Clark door in mijn lessen. Elke persoon is uniek qua anatomie, verleden en heden en daarom is respectvolle, persoonlijke aandacht voor ieders eigen verhaal mijn uitgangspunt. Tijdens mijn lessen is het mijn doel om je, precies zoals je bent, helemaal thuis te laten voelen. Ik nodig je dan ook uit om in alle eerlijkheid en met compassie te luisteren naar je lichaam en geest om meer ruimte te creëren. Ruimte om je fysiek en geestelijk krachtig te voelen. Ruimte voor een diepere verbinding met jezelf en anderen om je heen. 

Carolien geeft twee keer per week les op:
🌟9.00 Yin zondagochtend 
🌟19.30-20.30 Yin Yang woensdagavond 

Reserveer je les hier via de kalender>

February 16, 2022