Leuk dat je geïnteresseerd bent om naar Moon Yoga Club te komen. Moon Yoga Club is een luxe 350 m2 yoga studio in het centrum van Bergen met het grootste Yoga aanbod van Bergen. Moon Yoga Club is 7 dagen per week geopend.

Wij geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, trainingen en retreats zodat jij nog meer kunt worden wie je werkelijk bent. Kom je voor het eerst en wil je mee doen met een van onze yoga of breathwork lessen? Dan is het volgende fijn om te weten: 

Hieronder volgen instructies om het maximale uit jouw les te halen:

Ben je helemaal nieuw? Maak dan een account aan door op het icoon van het poppetje te klikken rechts boven in de navigatie balk.  

Ok, je account is geactiveerd. Nu ben je klaar om yogalessen te boeken. 

Het is verplicht je online aan te melden voor een les. Hoe boek je een les?

 1. Ga naar https://moonyogaclub.com/apps/bookthatapp/calendar
 2. Je ziet nu het Moon Yoga Club les rooster. Kies een les die je zou willen volgen. 
 3. Je bent nu op de les pagina. Vul hier de datum in dat je wilt komen. Je leest in de tekst wat je kunt verachten van deze les en wanneer welke docent de les verzorgt. Heb je je keuze gemaakt? En klik dan op: Ja, reserveer mijn mat > . Deze les zit nu in jouw winkelmandje en herhaal dit voor eventuele extra te boeken lessen.
 4. Nu kun je de les afrekenen. Je ontvangt hier een bevestigingsmail van.
 5. De docent weet nu dat je komt en verwacht je in de studio. 

Wat neem ik mee?

We hebben in de studio alle yoga benodigdheden aanwezig zoals de allerbeste 5mm Lululemon Yoga matten, bolsters, dekens, riemen en blokken. Doe gemakkelijke kleding aan en tijdens een Yin yoga les en Breathwork zijn sokken en een doek of shawl fijn voor extra warmte. We hebben beiden ook te koop in onze yoga boutique. Voor de Yang lessen kan een flesje water fijn zijn en eventueel een handdoek. Voor de strand yoga neem je een handdoek mee en een flesje water. 

Les annuleren?
Met je e-mail en wachtwoord kun je rechts bovenin als je op het poppetje klikt inloggen. Hierna zie je Mijn account. Klik op jouw reserveringen en klik dan nog een keer op de knop jouw reserveringen. Dan zie je al je reserveringen en kun je door op de knop Cancel class te klikken de les annuleren tot een dag van te voren.

Tips om alles uit je yoga of Breathwork les te halen:

 • Kom op tijd (of liever te vroeg). Het is zo verleidelijk nog even een mail te sturen of nog even iets te doen voordat de yoga les start. Om optimaal te kunnen genieten van de les vertrek je 10 minuten eerder van huis dan dat nodig is. Ben je eerder in de studio dan gepland? Loop wat rond of ga alvast zitten op een matje in de zaal om tot rust te komen. De deur sluit vlak voor de les. Als de les is gestart is het niet meer mogelijk naar binnen te gaan. Dus wees op tijd.
 • Houd de focus op jezelf. Onthoud dat je de yogales volgt voor jezelf, en niet voor alle andere mensen die aanwezig zijn. Het heeft dus ook geen enkele nut om op ze te letten. Raak niet gefrustreerd als je uit balans raakt of niet zo ver kunt rekken als je graag zou willen. Yoga is practice by doing en jouw aanwezigheid is genoeg! Het gaat er niet om hoever je voorover kunt buigen, maar wat er gebeurt in je hoofd op weg naar beneden. Observeer en wees dankbaar dat het is gelukt tijd vrij te maken voor jouw practice die dag.
 • Zet je intentie. Stel jezelf de vraag: wat wil ik nou bereiken met deze les? Waarom ben ik hier vandaag? Is dat omdat ik wil leren luisteren naar mijn lichaam? Misschien is het wel om mijn geest tot rust te brengen? Onthoud deze intentie terwijl je de oefeningen doet en je ademhaling onder controle houdt.
 • Laat je telefoon in de kleedkamer of thuis. Gedurende de hele dag worden we gebombardeerd met binnenkomende appjes, telefoontjes en mailtjes. Niet alleen tijdens werktijd, maar ook daarna. En dat kan slopend zijn. De yogales is een tijd die je hebt toegeschreven aan jezelf. Respecteer deze tijd en laat je telefoon lekker thuis. Het laatste wat je wil is dat je gedachten tijdens de yogales van de studio naar je telefoon verschuiven, toch?
 • Respecteer de stilte. In de yoga shala probeer je zo stil mogelijk te zijn. Tijdens de les wordt niet gesproken, tenzij de docent hier toestemming voor geeft.
 • Plan je bezoek. Yoga is een practice van discipline. Liefst elke dag. Lukt dat niet houdt dan het volgende in gedachte: Kom 1 keer in de week voor onderhoud. Twee keer per week voor verandering. Drie keer per week voor transformatie. Probeer elk weekend je bezoek voor de komende week in te plannen en te blokken in je agenda. De afspraak met jezelf is net zo belangrijk als een afspraak met je baas of goede vriend(in).


Praktische informatie:
Locatie mooiste studio van Nederland in het hart van Bergen:
Moon Yoga Club in Bergen, Prins Hendriklaan 7, 1862 Ek.
Parkeren

Voor de deur hebben we drie autoparkeerplaatsen aangemerkt met een Moon Yoga Club bordje, als deze bezet zijn kun je om de hoek gratis parkeren:

Tegenover de huisartsenpost op Nassaulaan 24 is een parkeer terreintje waar je gratis kunt parkeren, 5 minuten lopen naar locatie.
Op de Prins Hendriklaan (ter hoogte van nr 36) voorbij de landweg is het gratis parkeren, en 5 minuten lopen naar de locatie.
Check je parkeerapp voor gratis parkeerplekken.

Prijs optiesWe hebben verschillende prijs opties: 

 • Losse les 18 euro. Reserveer hier je mat > 
 • Een losse maand kaart deze stopt automatisch.
  Normaal is deze 85 euro nu met kortingscode goodkarma slechts 50 euro voor 1 maand onbeperkt yoga! Oeh die wil ik > 
 • Moon Membership voor slechts 70 euro per maand. Deze is maandelijks opzegbaar. Ik ben vastbesloten om van mijn fysieke en mentale gezondheid mijn prioriteit te maken. Ik start vandaag > 

We zien je graag.

Liefs namens het hele Moon Yoga Club team,

Karen en Irene

Links Irene & Rechts Karen

January 01, 2024