Elke keer word ik weer heel erg blij van wat Yoga voor de mensen in mijn lessen doet. Men voelt zich meer ontspannen en vrijer zowel fysiek als mentaal. Ik geef Yin en Yang lessen of een combinatie daarvan. Tijdens Yoga werk je aan lichaam en geest waardoor je meer zen en meer in balans door dit leven kan gaan!

 

Yoga is mijn passie. Vooral de functionele yoga benadering van Paul Grilley, Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil vind ik heel erg mooi en past goed bij mijn therapeutische behandelingen als masseuse. Daarom ben ik de 100 uur Functionele Vinyasa Teacher Training bij Anat en Marcel gaan doen. En deze heb ik in augustus 2020 met heel veel plezier afgerond bij Moon Yoga Club!
Ook ga ik bij hen nog de Functionele Yin Teacher training volgen om mijn anatomische en functionele Yin yoga kennis nog meer te verbreden!


Hoe meer ik met yoga bezig ben, het beoefenen ervan, het lesgeven en het verdiepen in de filosofie van yoga, hoe meer ik merk dat yoga mij blij maakt! Ik hoop deze blijheid in mijn lessen door te kunnen geven. En iedereen helpen om op een liefdevolle manier het lichaam sterker te maken en te helen. Samen met de ontspanning die yoga geeft en de verbinding die je met yoga maakt tussen lichaam en geest.
Ik zie je graag op de mat!

Liefs Natascha

August 30, 2020