Irene le Roy

Jaaa! We hebben nieuwe Bliss Balls: dé healthy chocolate snack. Ze zijn suikervrij, zuivelvrij én glutenvrij. Deze health bommetjes zijn helemaal vegan en met liefde gemaakt door Bas, onze Chefkok.

De Bliss ball is gemaakt van pure biologische ingrediënten; ongebrande hazelnoten, biologische dadels, kokosolie, chiazaad en rauwe cacao poeder. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook super gezond voor je.

De hazelnoot behoort tot de allergezondste noten die groeien op planeet aarde. Dit komt doordat ze stampvol zitten met vitamines,mineralen en fytonutriënten. Zoals alle fytonutriënten heeft ook deze stof meerdere geneeskrachtige kanten. Zo helpt het ook bij menstruatieklachten, helpt het darmkanker voorkomen, en is het een antioxidant wat 20 keer zo sterk werkt als vitamine C.

De kokosolie zorgt voor een verbeterde stofwisseling en vetverbranding. Het ondersteunt het immuunsysteem en geeft direct energie

Dadels zijn heel goed voor je brein. Dadels bevatten veel vitamine B6. Daarnaast boosten Dadels je weerstand. En ze zijn rijk aan vezels, wat belangrijk is voor een gezond metabolisme. Een goede weerstand komt vanuit je spijsvertering, aangezien deze verantwoordelijk is voor het blocken van schadelijke virussen en bacteriën. Dadels zijn ook rijk aan magnesium.

Rauwe cacao heeft een positief effect op je gemoedstoestand. Brengt je hormonen in balans. En is goed voor je hart en stimuleert je nieren.

We hebben deze week 3 verschillende toppings:

1: Kokos
Zorgt voor je brein en een stabiele Bloedsuikerspiegel. 
Verbetert de spijsvertering
Je nagels en haren worden sterker en gaan glanzen
Verhoogt celgeneratie: de stofwisseling
Zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel

2. Aarbeien poeder: 
Heel goed voor je hart en je bloedvaten, je lever. Het verbeterd je bloedprofiel en werkt het ontstekingsremmend.

3. Bijenpollen, ook wel door de chinezen the fountain of youth genoemd, yes please! 🙂
Bijenpollen geven meer energie. Werken goed op je huid door de hoge concentratie antioxidanten. Geeft je een voldaan gevoel waardoor je cravings afnemen.

Bovenstaande maakt van onze Bliss Balls de ideale after Yoga snack!! Proef ze allemaal!