Moon Yoga Club betekent voor mij:

Zomer, prachtige samenwerking, unieke sfeer en veel licht. Er hang een hele bijzondere vibe in de studio, en iedereen die komt is hierdoor geraakt.
Het is bijzonder om  onderdeel te zijn van de Moon Community. Het is zo nodig en zo zeldzaam je verbonden te voelen met andere mensen die ook graag aan zichzelf willen werken, die het beste in zichzelf willen cultiveren en andere steunen in dit proces - voor mij pretty much hét doel van yoga - en van het leven.
Ik geef altijd graag les bij een groep leraren die enthousiast, liefdevol en het liefst functioneel met yoga om gaat.
Voor mij is Moon Yoga Club een veilige plek, een plek waar je volledig mag zijn zoals je bent. En je je helemaal welkom, gezien en gesteund voelt. Het idee dat je een bepaald soort mens moet zijn om yoga te beoefenen, of een bepaalde lifestyle moet hebben, of een bepaald lichaam moet hebben, is totaal verkeerd. Dan ben je niet veilig, je moet weer presteren en verbergen en doen alsof. Veilig zijn is kunnen zeggen: dit breng ik met mij mee, en dan kunnen ontspannen daarin. - Anat Geiger