Gratis Ayurvedische Massage kado t.w.v. € 65!

Yes! Sluit voor 31 mei een All You Can Yoga Abonnement af en ontvang een Ayurvedische massage met warme biologische sesam olie van 60 minuten t.w.v. € 65 kado!!

Get Summer ready met meer dan 100 yoga lessen per maand van top docenten uit heel Nederland. Core Power, Stress relief, Open Heart of toch Mindfulness. Reserveer je mat wanneer het jou uitkomt.

Wist je dat een Ayurvedische Massage super gezond voor je lichaam is en de perfecte aanvulling op yoga? Het ontspant, detoxt en zorgt voor een optimale doorbloeding. Ideaal om afvalstoffen te verliezen in een detox programma of het onderhouden van een healthy lifestyle. En je krijgt hem nu helemaal GRATIS als je voor 31 mei een all you can abonnement afsluit. 

Heb je al een All You Can abonnement? Dan ontvang je bij boeking van een Ayurvedische Massage in mei 50% korting!! En betaal je slechts € 32,50 voor een heerlijk ontspannende Ayurvedische massage van 60 minuten. 

Wil je je massage direct reserveren?

1. Download de Moon Yoga Club app en reserveer je Ayurvedische Massage onder het tapje treatments. Of bel voor het reserveren van je massage 072-7436011. 

2. Bij het afrekenen ontvang je als all you can abonnee 50% korting. Sluit je direct een All You Can Yoga abonnement af, dan krijg je de Ayurvedische massage helemaal gratis!! 

Vraag meer informatie aan de balie of bel 072-7436011. 

Enjoy!