Yoga Nidra

Magisch was het om met zo'n grote groep gezamelijk een Yoga Nidra van Annemiek Latour te beleven. Dit is de enige opleiding waar iedereen de opleiding uitgeruster eindigde dan dat we deze begonnen! Niet zo gek als je bedenkt dat je bij Yoga Nidra eigenlijk helemaal niets hoeft te doen. Bij Yoga denk je al snel aan houdingen. Maar bij Yoga Nidra hoef je alleen maar op je rug te liggen met je ogen dicht. Vervolgens luister je naar een Nidra sessie. Tijdens de sessie word je op een systematische manier tot ontspanning gebracht. Je ervaart een diepe ontspanning op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Ontdek de healing space tussen waken en slapen.

Yoga Nidra

Tijdens de Yoga Nidra wordt je gevraagd een besluit te nemen. Een positieve zin die je richting geeft. Dit wordt ook wel Sankalpa genoemd. Je onderbewustzijn neemt het besluit in zich op. Yoga Nidra is een ontspanningstechniek uit India. De Nidra technieken stelt body en mind in staat om tot een diepe ontspanning te komen en kalmeert het autonome zenuwstelsel. Yoga Nidra, of ook wel the yogic sleep, versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam. 1 sessie Yoga Nidra staat gelijk aan 4 uur slaap!

Yoga Nidra

In deze intensieve twee daagse basis opleiding werden studenten geleerd hoe ze mensen dieper kunnen laten ontspannen. Wil je ook ervaren hoe je dieper kunt ontspannen? Kom dan naar een van de Yoga Nidra lessen van Moon Yoga Club. 

Wil je deze mooie techniek doorgeven aan jouw studenten of binnen jouw praktijk?Schrijf je dan in voor deze twee daagse Yoga Nidra basis opleiding op 3 en 4 oktober. Klik hier voor meer informatie

Yoga Nidra

Wil je leren om naast je stem ook andere instrumenten te gebruiken om mensen te begeleiden tijdens een Yoga Nidra? Annemiek Latour komt 29 februari en 1 maart naar Moon Yoga Club voor de 2 daagse Advanced Yoga Nidra. Klik hier voor meer informatie

De yoga Nidra opleidingen worden gegeven door Annemiek Latour. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring als yoga en meditatie docent en Is de eerste vrouwelijke yogameester (Yogacharya) in Nederland. 

Yoga Nidra

February 07, 2020