Wil je helemaal ontspannen de lente beginnen? Goed nieuws! Want tot 30 april krijg je 10% korting op alle Moon massages:

  • Hot stone Massage
  • Ontspanningsmassage
  • Zwangerschapsmassage
  • Shiatsumassage
  • Bindweefsel Gezichtsmassage

Reserveer je massage via de Moon Yoga Club app of bel 072-7436011

Hot stone massage

Bij onze hotstone massage draait alles om het gebruik van warme stenen. En dan bedoelen we niet de “gewone” steen die verkrijgbaar is bij het tuincentrum. Maar basaltstenen die zijn ontstaan uit gestolde lava. De stenen zijn vaak rond en glad van vorm omdat ze eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen. Ze zijn dus glad gepolijst door water, zand en Moeder Natuur. De stenen bevatten energierijke mineralen zoals calcium en een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium, waardoor ze extreem sterk en compact zijn. En juist die compactheid zorgt ervoor dat de stenen langer hun warmte vasthouden. 

Maanlicht

Én wat veel mensen niet weten is dat er tijdens een hotstone massage een energieoverdracht plaatsvindt. Dit gebeurt vanuit de stenen. De stenen nemen energie op en geven deze energie en krachten af aan de ontvanger van de massage. Een hot stone massage geeft daarom ook veel energie! Maar.. bij veelvuldig gebruik raken de stenen energetisch vervuild en moeten ze weer opgeladen worden. Daarom leggen wij minstens een keer per maand de stenen, een nacht, in aarde of op gras om vervuilde energie af te voeren. Waarbij het maanlicht de natuurlijke energie van de stenen weer aanvult. Voor een extra sterke werking maken wij gebruik van het volle maanlicht. Dit weekend is het zover! Dan worden onze stenen weer natuurlijk opgeladen. 

Hoe ziet een hotstone massage er bij Moon Yoga Club uit?

De warme stenen worden eerst op jouw lichaam geplaatst waardoor de warmte tot diep in het (spier)weefsel kan doordringen. Dit noemen wij een legging van stenen. Vervolgens wisselen we verschillende technieken af, waaronder het masseren met de warme stenen om alle lichaamsfuncties te verbeteren. De overall werking van de massage is veelzijdig: het verbetert het spier- zenuw- en bottenstelsel, verzacht zenuwpijnen, stimuleert orgaanfuncties en brengt hormonen in balans.

 Reserveer je massage via de Moon Yoga Club app of bel 072-7436011

*Met uitzonderling van Cupping massages op 18 maart.

March 09, 2017