We hebben zin in zon, zee en strand. Mooie strakke brazilian buts zijn hot. Heb jij niet de hele winter squads gedaan? Of heb je juist veel getraind, maar blijf je die vervelende putjes zien? No worries! Wij hebben dé cellulite treatment waarmee je snel een summer glowing body kunt krijgen met prachtige strakke, stevige billen. Laat de zomer maar komen.

Cellulite ofwel sinaasappelhuid is een vervelend probleem waar veel dames mee te maken krijgen. Gezonde voeding en beweging helpen, maar je huid zal nooit helemaal strak worden. Cellulite ontstaat namelijk door een verstoring in het bindweefsel. Hierdoor worden vocht, vet en andere afvalstoffen niet meer goed afgevoerd en ontstaat de bobbelige huid. Door eeuwenoude Oosterse technieken te combineren met een verstevigende organic serum kunnen we de sinaasappelhuid verminderen of zelfs geheel laten verdwijnen.

Hoe werkt het? De combinatie van droogborstelen met een intensieve bindweefselmassage en cupping, maakt het verkleefde en stugge bindweefsel los en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Na afloop van de massage wordt het gedeelte ingesmeerd met een verstevigend organic serum gemaakt van de meest zuivere producten van moeder natuur. Om te zorgen dat het serum nog dieper kan inwerken, wikkelen we deze in een wikkelfolie. Je lichaam doet de rest zelf. De verbeterde bloedtoevoer in het behandelde gebied zorgt op haar beurt voor extra zuurstof en voedingstoffen, waardoor vetcellen krimpen en verbranden als sneeuw voor de zon. Het resultaat? Een mooie strakke en stevige huid. De Cellulite treatment kan toegepast worden op buik, billen, benen en armen. 

Soms is een enkele behandeling voldoende. Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van minimaal 5 en maximaal 15 behandelingen. Er is al een losse Cellulite behandeling vanaf € 45,- 

Reserveer eenvoudig je Cellulite treatment via onze MoonYoga Club app. Liever telefonisch een afspraak boeken? Bel 072-7436011

Joyce Prinsen

Beauty specialist Moon Beauty, dé organic beauty salon van Nederland.