Moon Yoga Club is bekroond met een internationaal design award; de Aquent Talent award. De Aquent talent awards worden jaarlijks uitgereikt aan het beste werk ontwikkeld door freelancers op het gebied van design en digitale communicatie in Europa. In de categorie design is het artwork van Moon Yoga Club uit honderden inzendingen uit heel Europa verkozen tot winnaar. Het artwork is ontwikkeld door designer Laura den Otter.

De internationale jury zei het volgende over het design: ‘Logo ontwerp is altijd moeilijk, omdat deze ook op zichzelf dient te staan. Het logo van Moon Yoga Club is krachtig in haar eenvoud en voldoet hier aan. Den Otter heeft de eenvoud doorgevoerd in het design van de branding en packaging. Het resultaat; een sterke visuele identiteit dat aansluit bij de doelgroep.’ Adrian Whatman, Creative Director, RAPP London, Jury Aquent Talent awards.

‘Moon Yoga Club heeft de ambitie een community te bouwen rondom mindfulliving. Mensen moeten zich op hun gemak voelen als ze bij ons zijn. Een mooi design helpt daarbij. Moon Yoga Club mag mensen uit heel Nederland tot haar klanten  rekenen, maar dat we nu ook op internationaal niveau aandacht krijgen, had ik nooit durven dromen! Ik ben super trots op het team en onze designer Laura die de vertaalslag heeft gemaakt naar het design.’ Irene le Roy, founder Moon Yoga Club.

 Over Moon Yoga Club: Moon Yoga Club is een 350 m2 High end Yoga Studio met vloerverwarming in het hart van beach dorp Bergen. In de voormalige busremise kun je 7 dagen per week terecht voor yoga, cold pressed juices, massages en organic facials. In de yoga boutique vind je luxery sportswear en accessoires. Regelmatig worden er events & workshops georganiseerd. Yoga Magazine heeft deze healthy hotspot onlangs uitgeroepen tot place to be 2017. 

March 15, 2017