Energie is je visitekaartje

Als yoga docent en energetisch therapeut help ik dagelijks met name vrouwen aan meer energie. Op de yoga mat of tijdens een Crystal Pranic Healing sessie in mijn praktijk binnen Moon Yoga Club. Ik krijg vaak de vraag 'Ik zou wel wat meer energie willen, maar ik heb al zo veel geprobeerd en ik blijf laag in mijn energie' en 'Tijdens een yoga les voel ik mij ontspannen, maar zodra ik de mat afstap en weer buiten sta en overspoeld wordt door emails en apjes op mijn telefoon, heb ik het gevoel weer helemaal vol te lopen.' Dan kan het zijn dat je oude stagnerende energie bij je draagt. Zonder dat je er erg in hebt 'trekt' de negatieve energie je naar beneden en hangt als een zware deken om je heen. 

Je energie is je visitekaartje. 
Op het moment dat je goed in je vel zit, straal je levensenergie uit. Je ogen stralen en alles lijkt soepeler te verlopen. Je voelt je stevig in je schoenen staan en voelt andere mensen goed aan. Wist je dat wanneer twee mensen met elkaar praten er op energetisch niveau ook veel informatie uitgewisseld wordt. Soms kun je enorm blij worden, gewoon door dicht bij iemand te staan. Andersom werkt het ook. Wanneer je niet goed in je vel zit, dan kan de ander dit voelen. Zonder dat je een woord hebt gezegd verloopt alles stroever. Dan kan een Crysal Pranic Healing sessie uitkomst bieden. 

Crystal Pranic Healing
Crystal Pranic healing is een energetische geneeswijze waarbij door middel van prana, chi (levensenergie), lichaam en geest binnen korte tijd weer in balans wordt gebracht met behulp van de helende kracht van kristallen. Het systeem is ontwikkeld door de Chinees-Fillipijnse wetenschapper Master Choa Kok Sui.

Crystal Pranic Healing is een eenvoudig maar krachtig & effectief systeem van energiehealing zonder aanraking van het fysieke lichaam. 
De twee natuurwetten waarop Pranic Healing is gebaseerd:
1. Het lichaam is in staat zichzelf te genezen
2. Het lichaam gebruikt levensenergie om zichzelf levend te houden.

Door het gebruik van deze levensenergie, die continue beschikbaar is van de zon, lucht en grond, kunnen we het zelfherstellende vermogen van het lichaam bevorderen. Dit kan worden ingezet voor fysieke en psychologische disbalansen. Al na een sessie kun je al een grote positieve verandering teweeg brengen.


Zelf ben ik al jaren zeer geïnteresseerd in levensenergie. Tijdens mijn yoga lessen doe je asana's (yoga houdingen) met als doel de Chi, Prana, KI oftewel de levensenergie in ons lichaam optimaal te laten stromen. Deze levensenergie stroomt ook in je energie lichaam dat verbonden is met je fysieke lichaam. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds ik kennis heb gemaakt met Pranic Healing, kan ik nog een selfcare tool toevoegen om mijn energie op pijl te houden. Én op te schonen! Met name dit laatste geeft zo veel ruimte en méér energie. 

Veel vrouwen die ik een energie behandeling heb mogen geven, voelde direct verlichting en ontspanning. Ik hoor vaak terug dat ze zich 'lichter' voelen. Zeker na een paar sessies zijn de resultaten wonderlijk te noemen. Wonderlijk, omdat ik tijdens de sessie het fysieke lichaam niet aanraak. 

Wil je je energie huishouding ook een boost geven? Meer energie en je vitaler voelen? Of specifieke mentale of fysieke klachten op energie niveau aanpakken.  Ook op mentaal vlak krijg je als het ware een energetische douche en alle oude stagnerende energie die niet meer bij je hoort worden verwijderd. Meer weten? Spreek me aan in de studio, mail info@moonyogaclub.com of reserveer een afspraak via de gratis Moon Yoga Club app. 

liefs Irene