13 oktober: Full Moon – Jachtmaan

Jachtmaan

De maan is er altijd, waar je ook bent. Ze is regelt grote natuurlijke processen. Krachtig genoeg om hele oceanen in beweging te brengen. Een menselijk lichaam bestaat voor 65% uit water en ook ons menselijk lichaam reageert op de maan. De invloed van de maan is tijdens een volle maan het meest voelbaar, omdat ze dan het dichtst bij de aarde staat. Een jaar kent 13 manen en elke maan heeft een eigen unieke energie.

13 oktober is het volle maan en dan verschijnt de Jachtmaan. De Jachtmaan heeft als thema transformatie. Een goede tijd om je voor te bereiden op de winter. Vroeger was dit de periode om op jacht te gaan en de wintervoorraad aan te vullen met wat er in de natuur te vinden was. De voorbereiding is nu een meer innerlijke jacht. Je intuitie is in deze periode krachtiger. Je komt makkelijker tot jezelf en ziet duidelijker wat bij je past en wat je los mag laten. Daarom is het rond 13 oktober het ideale moment om plannen te maken maken voor de winter en jezelf uit te dagen met grote vraagstukken: Waar word ik echt gelukkig van en hoe kan ik de volgende stap zetten om dit te realiseren? Als je nog iets wilt doen voor de winter, is het nu de tijd om dat te doen. Het is ook de perfecte tijd voor meditatie en mindfulness.

Wij hebben zondag 13 oktober een Full Moon Healing yoga les ontwikkeld waarbij we de krachten van de jachtmaan op ons lichaam positief zullen versterken. In deze full moon healing yoga les geef je ruimte aan nieuwe ideeen en laat je los wat niet meer bij je hoort. Focus op het positieve. Dit zal je helpen keuzes te maken, die echt bij je passen, in het dagelijks leven. Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app. 

Wil je meer in contact komen met je intuitie? Kom dan naar het Full Moon Crystal Healing retreat. vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober. Lees meer over dit bijzondere weekend in samenwerking met Self Care expert Hanneke Peeters van Rock Your World en energie specialist en yoga docent Irene le Roy.